27.10.2016

Буеми: Добре е да си най-бърз на тестовете, но не означава, че и сезонът ти ще е силен

Себастиен Буеми спечели титлата във Формула Е през втория сезон на шампионата (2015-2016 г.) и е готов за следващото предизвикателство. Той и тимът му Рено еДАМС доминираха в тестовете на Донингтън и ...

Още

Иван Звездев е новият съдия в шоуто “Мама готви по-добре”

Той беше избран от зрителите измежду четирима майстор готвачи - Звездев, Андрей Стоилов, Джун Йошида и Елена Петрелийска. Те оценяваха участниците в няколко издания на предаването, а след това зрителите гласуваха кой от тях да остане. “Изпитах истинско удоволствие да дегустирам и оценявам любителски ястия.

Microsoft с подобрена версия на Surface Book

Нещото, което може би не сте очаквали да видите на днешното Microsoft събитие е нова подобрена версия на известния лаптоп Surface Book. Промените се състоят в 30% по-дълъг живот на батерията, и два пъти по-добри графики. Това определено е най-мощният Surface Book досега. Лаптопа е с последна генерация Intel i7 процесор, по-добра охладителна система, NVIDIA The post Microsoft с подобрена версия на Surface Book appeared first on Smart News.

Г-жо Кунева, не развращавайте ромите, защото те и без това живеят по-добре от работещите българи!

Нужни са образователни практики, заредени с морал, а не с прийоми - как да откраднем едни пари от тези, които влачат теглилото. Прекратете това безобразие, вземете си довиждане с колегите от системата на образованието и се захванете с неща, от които разби

Пациентски организации: Администрацията на Фонда за лечение на деца работи добре

Администрацията на Фонда за лечение на деца работи добре, е становището на Пенка Георгиева от Пациентски организации "Заедно с теб", Асоциация за репродуктивно здраве, бременност и грижи за децата "Усмихни се", Алианс на трансплантираните и оперираните АТО "Бъдеще за всички", Асоциация на пациентите със сърдечно-съдови заболявания.

Рязко подобрение на бизнес активността в сектора на услугите на САЩ през октомври

Бизнес активността в сферата на услугите в САЩ се ускори рязко през октомври до 11-месечен връх, показват предварителни данни от проучване на агенция Markit. Индексът PMI, оценяваща бизнес активността на мениджърите в сектора на услугите, нарасна през октомври до 54,8 пункта от 52,3 пункта през септември при очаквания за стабилизация в нивото от предходния месец. Силно подобрение бележат и бизнес очакванията в сферата на услугите за следващите 12 месеца, като съответният индекс нараства през октомври с най-високо темпо от август 2015-а година насам. Доставчиците на услуги цитират солидните вътрешни икономически условия и подобреното желание на клиентите да харчат повече като основни двигатели за укоряващата се бизнес активност в тази важен за икономиката на САЩ сектор. Последното проучване показва за наличието на решителна промяна в растежния импулс в сектора на услугите на САЩ, което съответства и на по-стабилното развитие в промишлената сфера, отчетено през октомври (промишления PMI индекс). Взети заедно, предварителните PMI индекси предполагат, че икономиката ще нарасне на годишна база с около 2% в началото на четвъртото тримесечие, посочи Крис Уилямсън - главен икономисти в агенция Markit. В същото време общия PMI индекс, обхващащ промишлената и сферата на услугите, нарасна през октомври до 54,8 пункта от 52,3 пункта през предишния месец.

Космическа сума е нужна на семейство у нас, за да живее добре

Данните на КНСБ показват, че всеки трети живее в тежки материални лишения