25.10.2016

КАТ призовава хората да се оплакват от шум от автомобили и мотори през нощта

Над 40 шофьори са били установени, че са участвали в гонки или че по други причини са нарушили нощното спокойствие в София в първите шест месеца на годината, показва отговор на СДВР на запитване на "Дневник". Те са били призовани след подадени сигнали от граждани С шофьорите са проведени беседи със служителите на МВР. Наказани по административен ред за същия период са 21 души. За сравнение през цялата 2014 г. броят им е бил 110 шофьори, а през 2015 г.- 87. От Столичната...

Още

Куче припадна от радост, след като се събира със стопанката си след 2 години (ВИДЕО)

Този невероятно трогателен и позитивен клип показва, че кучетата са наистина нашите най-добри и верни приятели. След 2-годишна разлъка (което за едно животно е много дълго време) шнауцерът Кейси се среща отново със своята млада стопанка, която е прекарала 2 години да работи в Словения.

Дизела загря за Обиколката на Витоша с победа на "Хайдушки пътеки" (СНИМКИ)

Кирил Николов очарован от организацията на състезанието в Сливен

Сигнал до БЛИЦ: Млада жена катастрофира в София, отърва се като по чудо

Млада жена е катастрофирала тази вечер в София. За това съобщават очевидци пред БЛИЦ.

Искат разследване срещу Дутерте

Филипинският президент Лейла де Лима призова Международният наказателен съд да разследва президента Родриго Дутерте, съобщи „Гардиън“. Тя визира извънсъдебните убийства на наркодилъри и наркомани в страната, които са част от мащабната акция срещу престъпността, която Дутерте започна с встъпването си на поста през тази пролет. Лима е най-видният противник на Дутерте, като срещу нея има повдигнати обвинения за корупция и връзки с наркобарони. Дутерте вече беше подложен на сериозна критика от международната общност за действията си срещу престъпността. ...

Феновете на Алисия втрещени: Смени си дрехите! С този пуловер и дънки си като бабичка! (СНИМКА)

Дори и модните икони могат да направят моден гаф, пише Хот Арена. Алисия се пусна в доста странен вид, а който и е дал идея да се облече така определено я мрази. Топ певицата си пусна снимка на която е със зелено пуловерче и дънки. Няма лошо, но този стайлинг буквално я състарява. Точно тази комбинация от дрехи е по-подходяща за уикенд облекло на някоя възрастна дама в старчески дом, а не за звезда като госпожица Дойчева.

История като от приказките: Американец се превърна от изпаднал наркоман в един от най-богатите хора

Американецъг Кхалил Рафити бил изпаднал наркоман и престъпник, който дори лежал в затвора. За 13 години обаче успял да постигне нещо невероятно. Превърнал се в бизнесмен, който успял да спечели милиони долари. Как е успял?!