24.10.2016

Ози Озбърн влезе в болница заради витамини

Ози Озбърн е приет в болница заради таблетка витамини, заседнала в белия му дроб, съобщи синът му Джак Озбърн пред HuffPostUK.

Още

Бивша любовница на Ози Озбърн съди дъщеря му за обида

Стилистката Мишел Пю била унизена от постовете на Кели Озбърн в Twitter

Ози Озбърн се подложи на лечение заради сексуалната си пристрастеност

Британският певец Ози Озбърн се лекува от сексуална зависимост, която е истинската причина за раздялата със съпругата му, пише БГНЕС.

Ози Озбърн се лекува от сексуална пристрастеност

През май певецът обяви, че напуска жена си Шарън

Дъщерята на Ози Озбърн пише мемоари

Телевизионната знаменитост Кели Озбърн работи по издаването на първите си мемоари. През 2017 година 31-годишната дъщеря на рок легендата Ози Озбърн ще пусне на пазара книгата си, наречена "Няма не." "Толкова съм развълнувана и искам да споделя нецензурирания възглед за това как съм се изградила като жената, която съм днес. Надявам се това да вдъхнови и други жени да търсят увереността си и да се приемат такива, каквито са.", разкри самата тя пред US Weekly. ...

Ексцентричната Шарън Озбърн купува самолетни билети на кучетата си за хиляди лири

Шарън Озбърн, съпруга на фронтмена на Black Sabbath Ози Озбърн, харчи за пътуванията със самолет на своите кучета в бизнес класа 230 хиляди лири годишно, съобщи Нова телевизия. Ексцентричната дама се нуждае от тяхната компания по време на пътуванията си, за да има "емоционална подкрепа". Шарън често пътува от Лос Анджелис до Обединеното кралство по бизнес дела и неизменно е придружавана от двата си померана Бела и Роки. Госпожа Озбърн им е издала специални паспорти за по 200 британски лири. По време на полет те си имат запазени места на обща стойност 19 600 британски лири. Шарън обожава домашните си любимци и се отнася към тях като към свои любими внучета. Бела и Рок обичат да пътуват при осигурените им супер условия и неизменно дават душевен комфорт на господарката си. За да преодолее забраната за пътуване на животни на някои авиокомпании, Шарън си е извадила специално медицинско удостоверение от психолози, че се нуждае от емоционалната им близост по време на полет.