26.10.2016

Мъже тормозят Жени Калканджиева със снимки на... членовете си

Нагли фенове налазиха Жени Калканджиева в социалната мрежа. Извратеняци изпращат снимки на пенисите си и това вбеси миската. Ето какво написа в профила си красавицата: "Такааа... и ако някой друг се осмели да ми прати снимка на члена си... Ще види,...

Още

Жени Калканджиева рухна след смъртта на майка си, миската се стопи от мъка

Миската Жени Калканджиева доста се е променила в последните няколко седмици. Причината е, че шестата по красота в света се е стопила  от грижи по майка си. Възрастната жена беше тежко болна, а Жени се грижеше за нея до последния й дъх, пише HotArena.

Жени Калканджиева ненавижда спагети, напомняли й гладните години

Жени Калканджиева мрази спагети. Красавицата недолюбва италианския специалитет заради живота си на Ботуша в тийнейджърските си години, пише HotArena. Едва 18-годишна Калканджиева става манекенка в Италия и като всяко начало и нейното било трудно.

Шок! Як скандал с Жени Калканджиева! Извратеняци й пращат пениси, красавицата побесня

Нагли фенове налазиха Жени Калканджиева в социалната мрежа. Извратеняци изпращат снимки на пенисите си и това вбеси миската, пише lifestyle.bg. Шестата в света явно вече не издържа на напрежението и избухна бясно в социалната мрежа.

Жени Калканджиева била кривокрака като малка

Този период беше истински кошмар, признава шестата по красота в света

Жени Калканджиева призна скандално: Пушех трева

Жени Калканджиева призна, че като малка се е увличала по дрогата, но твърдо отрича, да е зависима от нея. Мис България споделя, че е минала и тя през бунтарски период, но не е стигнала до зависимост от нея, пише "България днес".