27.10.2016

Бивша приятелка на милионера Комсийски направи скандални разкрития за него! (18+)

Бивше гадже на родния милионер, плейбой и участник в тазгодишното издание на „ВИП Брадър“ Борислава Комсийски разкри неподозирани факти от живота на красавеца. 

Още

Ергенът Борислав Комсийски: Потайният VIP милионер!

Сватосваха го с Надя, но сега държи в ръцете си Емануела

Кой е милионерът Комсийски от "ВИП Брадър"? Борислав разкри има ли жена до него!

Представеният като милионер при влизането си в Къщата на "ВИП Брадър" Борислав Комсийски се оказва скрита лимонка за съквартирантите. Те всячески се опитват да разгадаят с какво се занимава и кой всъщност е той, но бизнесменът не разкрива никакви подробности за себе си.

Разкритие: Милионерът Комсийски – мамино синче

Представеният като милионер Борислав Комсийски е твърде далеч от визитката, с която влезе в реалити шоуто „ВИП Брадър”, пише Уикенд. Младият мъж от Пазарджик дръзко оповести, че бизнесът му се отдава и е натрупал огромно състояние благодарение на умението си да прави пари, а единственото, което му липсва, е жена и дете.

Борислав Комсийски във VIP Brother 2016 (ВИДЕО)

Аз съм Борислав Комсийски, един от най-големите вносители на спортни стоки и фитнес уреди в България. Бизнесът ми се отдава, за това съм направил пари. Разполагам с достатъчно средства, които ми позволяват да живея добре. Познавам доста умни и интелигентни хора, които не умеят да правят бизнес, аз мога. Всеки сам е отговорен за съдбата си. Дължа успеха си на моята всеотдайност, трудолюбие. Не се отказвам лесно, упорит човек съм. За да бъде успешен бизнесът, има нужда от твърда ръка. По принцип съм индивидуален играч, обичам нещата да са под моя...

Борислав Комсийски: Българите все по-често пазаруват онлайн

Инж.Борислав Комсийски стартира своят частен бизнес с отварянето на фитнес центрове и салони за красота. През 2008г. основава фирма, която се занимава с внос и дистрибуция на солариуми и соларна козметика. За няколко години тя се превръща в лидер на пазара и запазва до момента тези си позиции. На по-късен етап Борислав стартира внос и дистрибуция на фитнес уреди и спа оборудване. Той става официален представител на редица световни брандове. През 2013г. стартира новия му проект, чиято...

Сефте! Емануела се оплете в нов любовен триъгълник

В нов любовен триъгълник се оплете фолк певицата Емануела. Талантливата изпълнителка може и да не намери много общо с Борислав Комсийски, но пък не успя да скрие интереса си към Христо Живков, пише Хот Арена.