28.10.2016

Цитат на деня: Душите им ще извадим на контрабандистите

"Душите им ще извадим на контрабандистите" Така се закани днес премиерът Бойко Борисов в изказването си пред Годишната среща на местните власти. Тя беше организирана в Албена от Националното сдружение на общините в Република България. Министър-председателят отправи заканата към контрабандистите на цигари, тъй като по думите му на правителството му трябвали допълнителни пари в тежката обстановка, в която му се налагало да работи.

Още

Съквартирантите просълзиха цяла България с огромната си драма! Глория и Ирина Тенчева изляха душите си

9 от съквартирантите са принудени да живеят в примитивни условия. И за двата лагера денят беше дълъг и изпълнен с множество премеждия и преврати. Жителите на Лудницата трябваше да преминат през групова терапия, за да се излекуват и да имат правото да се върнат при останалите.

Ексклузивно в “ШОУ” и БЛИЦ! Деница Гаджева: Синът ни Волен ще помага на хората. Ще спасява телата и душите им!

Деница Гаджева е родена през 1982 г. в Хавана. Инженер по образование. Народен представител в 40-тото, 41-то и 42-ото Народно събрание, избрана от листите на „Атака”. Член на Централния сбор на партията и дългогодишен лидер на младежката й структура. На 17 септември 2015 година Деница дари лидера на „„АТАКА”” Волен Сидеров с мъжка рожба, която носи името на баща си. Гаджева  избра “ШОУ”,  за да направи уникална изповед седмица след първия рожден ден на Волен-младши.

Шок! Полицай към Мариан Бачев: Вие за 50 лева, че се издушите!

Актьорът Мариан Бачев се оказа примерен шофьор и не вози децата си без колани, пише Lifestyle.bg. Това обаче не трогнало пътен полицай, който спрял за проверка актьора. Ето какво разказа Мариан в социалната мрежа:

Душите на децата избират своите майки

В основата на избора, който правим, е кармичната предистория на душата, от една страна, и историята на рода, към който сме привлечени с неговата колективна памет. Като магнит подобното привлича подобно и кристалът на душата (в който се пази...

Гимнастичките от ансамбъла: Оставихме сърцата и душите си като за последно

Момичетата от националния ансамбъла по художествена гимнастика завиха, че са дали всичко от себе си, за да се представят достойно в последното си състезание и да сбъднат мечтата си да спечелят медал от олимпийски игри. Бронзовите медалистки се прибраха тази вечер в България и получиха празнично посрещане на летище "София". "Изключително много благодаря на всички хора, които са тук. На всички хора, които ни подкрепят в тези осем години, защото при нас нещата не винаги са...

Мрачно пророчество от дядо Илирион: Идат трудни времена, хората поради бедност ще продават душите си

Старецът Илирион изрече ужасяващо пророчество за времената, които идат, за които казва, че ще бъдат немислимо тежки.