21.10.2016

За почест! Нежната страна на израелската армия

Възприемана за нещо мъжко, казармата има и обаяние

Още

Певицата Амбър Роуз разкри тайната на нежната си кожа

Амбър Роуз разкри каква е тайната й за нежна кожа, съобщи „Дейли Стар“, цитиран от fakti.bg. Това не са скъпи кремове или козметика, а мастурбацията.

Ще победи ли "нежната медицина" антибиотиците този сезон?

В сезона на вирусите все по-често се питаме как да се лекуваме с хомеопатия или с антибиотици. Лекарите предписват хомеопатия, когато състоянието на пациента е лека настинка. Хомеопатията е наричана още нежната медицина. Този метод се използва повече от 200 г. Идеята е да се стимулира организмът сам да се справи с болестта.

Нежната английска перла на Холивуд празнува рожден ден - Кейт Уинслет на 41

Нежната английска перла на Холивуд празнува рожден ден - Кейт Уинслет на 41

Откъс от "Снежната кралица" на Ханс Криастиан Андерсен

В поредицата "На училище" "Детски Дневник" реши да събере някои от най-интересните нови и предстоящи книги на различни издателства. Днес представяме откъс от книгата на датския разказвач Ханс Кристиан Андерсеб "Снежната кралица", излязла под марката на издателство "Ентусиаст". Илюстрациите са на Владислав Ерко, когото вече познаваме от "Приказки от мъгливия Албион". Палатът на Снежната царица Стените на палата бяха направени от навеян сняг, а буйните ветрове бяха изрязали...

ASUS представи графичната карта Radeon RX 480 от белоснежната серия Dual

ASUS разказа за новата си видеокарта, принадлежаща към семейството AMD Radeon. Става въпрос за геймерски модел от серията Dual със свой запомнящ се дизайн.Графичния ускорител носи търговското име ASUS Radeon RX 480 OC Dual (DUAL-RX480-O4G) и е базиран на фирмената технология Super Alloy Power II, ко...

Ученикът Радко Петков спечели „Бургас и морето” с нежната балада "Отиде си лятото" (ВИДЕО)

16-годишният Радко Петков от Троян сложи в малкия си джоб участниците на фестивала „Бургас и морето”. Със своята нежна балада „Отиде си лятото” той събра 49 точки от петимата членове на журито, съобщава Флагман бг.