24.10.2016

Тежка катастрофа между Драгичево и Владая

Движението в посока София се регулира от полицията, като едната лента е затворена

Още

Влак блъсна човек между гарите Владая и Драгичево

Човекът е загинал, след като се хвърлил пред влакa между гарите Владая и Драгичево, съобщиха от пресцентъра на БДЖ. В момента тече следствие, а движението е блокирано. Създадена е организация за извозването на пътниците с автобус.

Влак блъсна човек между Владая и Драгичево

Влак е блъснал човек между Владая и Драгичево. Това съобщиха за Агенция „Фокус" от пресцентъра на „БДЖ - Пътнически превози" ЕООД. Влакът е бил пътнически и е пътувал от София за Перник. В момента тече следствие. Движението на влакове между гарите Владая и Драгичево е спряно, БДЖ осигурява алтернативен транспорт за пътниците. Пътнически влак блъсна млад мъж край Сандански Заради инцидента освен пътниците от спрения влак, ще бъдат превозени и тези от ...

Влак е блъснал човек между Владая и Драгичево

Влак е блъснал човек между Владая и Драгичево, съобщи "Фокус".  Влакът е бил пътнически и е пътувал от София за Перник. В момента тече

Трагедия край София, тежка катастрофа, на място има линейки, пожарна и полиция

Тежка катастрофа стана на пътя Перник - София в отсечката между Драгичево и Владая. Ударили са се два автомобила, като единият е изхвърчал извън магистралата в посока София, а другият - в другото платно, което е в посока Перник.

Тежка катастрофа на пътя София - Перник

Тежка катастрофа стана на пътя Перник – София в отсечката между Драгичево и Владая. Ударили са се два автомобила като единият е изхвърчал извън магистралата в посока София, а другият - в другото платно, което е в посока Перник. Едната кола е смачкана до неузнаваемост. На място има две пожарни линейки, полиция. Не е ясно има ли ранени и загинали и колко са, съобщи БГНЕС. Движението в посока София се регулира от пътна полиция като едната лента е затворена.

Кошмарно пътуване с влак! Пътници вървят километри по "релсите на смъртта" в тъмното заради прегазен човек!

Движението на влакове от столичната Централна гара вече е нормализирано, след като вчера се стигна до закъснения и напрежение. До късно снощи, както съобщи първо БЛИЦ, линията между гарите Владая и Драгичево беше спряна след смъртен случай на релсите.