27.10.2016

Пловдивските общинари спорят: Лъв или тигър да има в новия зоопарк?

Според архитекта нямало място и за двата вида животни

Още

Ян Артюс-Бертран, френски фотограф: Лъвовете в Кения ме научиха да снимам

Фотографът работи върху нов проект с името “Жена” Ян Артюс-Бертран е френски фотограф, журналист и еколог. Той прави снимки, докато управлява балон със сгорещен въздух. Автор е на книгата “Земята отгоре”, която е пълна с негови фотографии. Филмът, който създава, се казва “Дом” и е гледан от над 600 милиона зрители по целия свят.

Патица кацна на "Лудогорец Арена" и се опита да клъвне вратар (ВИДЕО)

Николай Банков от гостите се отказа да изгони птицата от терена

Стана напечено! С викове "Българи, юнаци" протестът срещу бежанците помете Лъвов мост (НА ЖИВО)

Около 400 души се събраха на протест срещу бежанците на столичния площад "Св. Неделя". Гражданите носят плакати с надписи "Дедите ни изпълниха дългът си, сега е наш ред", "България над всичко", "Събудете се българи, не прецаквайте и нашето бъдеще", "Те продадоха България на евроатлантически интереси, на шизофренични ценности, на мигрантите... Ти съгласен ли си?".

Да прегърнеш лъв – това го може само майката на нацията

Росен Марков приготви оригинален подарък за Цецка Цачева

Младите лъвове в зоопарка празнуват рожден ден (СНИМКИ)

Младите лъвове във варненския зоопарк стават на две години. Рождениците ще бъдат зарадвани с много подаръци и торта, приготвена по специален начин. За празника децата от частното училище „Малкият принц“, които осиновиха една от големите котки, подготвят забавна програма. партито ще започне в 10.30 ч. на 18 октомври, съобщи управителят на зоокъта Иванка Стоянова. Освен трите лъвчета семейството допълват още лъвицата Косара и партньорът й Симба. Колекцията големи котки включва и тигъра Геро с тигрицата Мирали. ...