26.10.2016

Спешно: Младите учители вече са под 10%

Кунева разясни, че са необходими специалисти в различни сфери

Още

Кампанията на БНТ "Избирам да избирам" провокира младите да гласуват

Целта е да провокира младите хора да участват в предстоящите избори за президент и вицепрезидент. Според социологически проучвания, младите хора между 18 и 25 години не проявяват особено желание да гласуват нито на президентските избори, нито на референдума. Тези, които все пак са решили да гласуват, предпочитат протестния вот или ще подкрепят по-екзотични кандидати. Днес водещи на обществената ни медия се срещнаха с ученици от Испанската гимназия в София, които са на 18 години и ще гласуват за първи път.

Младите в САЩ за изборите: Нещо ужасно се обърка!

Негативният тон на надпреварата за Белия дом ги разочарова

Социолози: Младите хора нямат желание да гласуват

Липсата на желание за гласуване сред младите хора е основен проблем. Много от тях не проявяват особено желание да гласуват нито на президентските избори, нито на референдума, сочат социолозите от "Алфа Рисърч" и "Галъп Интернешанъл", предаде БНТ. Според изследването на Алфа Рисърч и Галъп Интернешанъл, младите хора между 18 и 25 години не гласуват активно, затова и не са информирани за изборните правила. Не проявяват особено желание да гласуват нито на президентските избори, нито на референдума, твърдят социолозите. Тези, които все пак са решили да гласуват, предпочитат протестния вот. Склонни са подкрепят по-екзотични кандидати в изборите.

Младите хора нямат желание да гласуват, сочат социолозите

Липсата на желание за гласуване сред младите хора е основен проблем. Много от тях не проявяват особено желание да гласуват нито на президентските избори, нито на референдума, сочат социолозите от "Алфа Рисърч" и "Галъп Интернешанъл".

Младите хора нямат желание да гласуват

Липсата на желание за гласуване сред младите хора е основен проблем. Много от тях не проявяват особено желание да гласуват нито на президентските избори, нито на референдума, сочат социолозите от "Алфа Рисърч" и "Галъп".

Младите бойци на халифата: Учеха ни как да режем глави на неверници

Невръстни деца гледат как се обезглавяват хора, после са принудени и сами да се упражняват как да екзекутират и да се самовзривяват под влиянието на дроги - извергите на „Ислямска държава" вече не се спират пред нищо.