28.10.2016

Експерти предупреждават за нездравословен ръст на наемите в София

При тези темпове има сериозен риск от “прегряване” и отлив от сделки, още повече, че “сезонът на наемите” отминава, според агенция за имоти

Още

Шокиращо ВИДЕО! Кола едва не помете дете на „зебра” в София

Дете се размина на косъм от това да бъде блъснато на пешеходна пътека в София. За случилото се сигнализира Нова телевизия.

Кола лети и троши паркирани автомобили в София (ВИДЕО)

Каскада като в холивудски екшън е уловила охранителна камера на столична улица. Видеото бе качено във „Фейсбук” от потърпевшия в ситуацията – Светослав Георгиев, съобщава Нова телевизия. На кадрите се вижда как автомобил, движещ се с висока скорост, буквално прелита над паркирани коли, нанасяйки сериозни щети на някои от тях.

ПИБ и съдебният пинг-понг между София и Букурещ

Когато на 5 октомври тази година на страницата на Върховния касационен съд (ВКС) се появи съобщение, че търговско дело 233 от 2016 г. е обявено за решаване, на юридическия отдел на Първа инвестиционна банка вероятно им е било все едно, въпреки че в него става дума за едни 22 млн. евро. Не, сумата не е пренебрежима дори и за третата по големина кредитна институция в България с над 8.5 млрд. лв. активи. Просто дали тримата върховни съдии щяха да уважат жалбата на банката срещу...

Кола лети и троши паркирани автомобили в София

Пиян шофьор направи каскада достойна за Холивуд на софийска улица

София прие “Фенове срещу насилието”

Глушков откри инициативата, Филип Виденов прикова вниманието

Полицията издирва Боян Петров от София, изчезнал преди 4 дни

22-годишният Боян Петров е напуснал дома си в София на 24 октомври и оттогава е в неизвестност, съобщават от МВР. Издирва го столичното Второ районно управление. Около 10 ч в понеделник той излязъл от дома си и не се върнал.  Боян е висок около 175- 180 см, със слабо телосложение, бяло овално лице, права къса кестенява коса и кафяви очи.