28.10.2016

Почна се! Идват силен дъжд и бурен вятър, какво казват синоптиците

Жълт код за обилни валежи и бурен вятър е обявен за утре в няколко области на страната, предупреждават от НИМХ. Жълтият код за бурен вятър е в сила за областите Добрич, Варна и Бургас. За обилни валежи предупреждават за Хасково, Ямбол, Бургас, Варна и Добрич.

Още

Пазят Слави от атентат. От провинцията идват с калашници

Слави притеснен преди концерта, нае бабаити да го вардят В страх от атентат живее през последните седмици Слави Трифонов. Внушителни бабаити от частна охранителна фирма ще отговарят за живота и здравето на шоумена в събота, научи "България Днес". Митинг-концертът на Слави, който ще затвори движението около района на Орлов мост за часове в

Теодоси Спасов и „Българка Джуниър“ идват за юбилейния концерт на Александър Христов

Теодоси Спасов, квартет „Българка Джуниър“, Капански ансамбъл-Разград и Разградска филхармония „Проф. Димитър Ненов“ ще участват в юбилейния авторски концерт на Александър Христов. Концертът е от 18,00 ч. утре, 28 октомври, в залата на Общинския културен център. Той е посветен на 80-годишнината на диригента и композитора, почетния гражданин на Разград и носител на орден „Кирил и Методий“-I степен Александър Христов.   Музикалната проява се организира от община Разград и Съюза на българските ...

Лектори от NVIDIA идват в София за конференцията CG2 Code for Art

Българската ИТ компания Chaos Group посрещна над 1000 архитекти и 3D артисти през първия уикенд от форума. На 29 и 30 октомври предстои сесията за програмиране.

Утре не забравяйте чадъра, идват облаци

Максималните температури ще са между 8 и 13 градуса

Видео обажданията с WhatsApp идват

Откакто WhatsApp позволи аудио обаждания през пролижението си, всички мечтаят и за видео такива. Това обаче бе загатнато за първи път съвсем скоро. Ето че най-накрая функционалността идва официално, като вече е налична в бета версията на апликацията за тези, които я тестват. Видео обаждането става точно така, както можете да си представите — натискайки Call The post Видео обажданията с WhatsApp идват appeared first on Smart News.

Трима министри и четирима зам.-министри идват днес на крака в Перник

Трима министри и 4 зам-министри идват на дискусия в Перник, организирана от „Стандарт“ и КРИБ. Обсъждат и възможностите за изграждане на кръгови кръстовища на входовете на града.