28.10.2016

Разбиха наркооранжерия близо до София

  Служители на ГД "Национална полиция" разбиха нелегална наркооранжерия, съобщи БГНЕС. Реализацията е осъществена днес по предварително изготвен план след няколкоседмична работа по случая. В нея са участвали служители на ГД “Национална полиция“ в координация с колегите им от 8 РУ-СДВР. В хода й са извършени процесуално-следствени действия в къща в софийското село Плана. На адреса са открити около 7 кг суха тревиста маса и 140 саксии с растения. Помещенията са били оборудвани със системи за напояване и стелажи за сушене, електромерите в сградата са били манипулирани, за да се намали отчитането на изразходваната електроенергия. В хода на реализацията е задържан 34-годишният Б.К.- с криминалистически регистрации за кражба и наркотици и с присъда за кражба. Предстои доклад на случая в прокуратурата. Действията по разследването продължават. 

Още

Шокиращо ВИДЕО! Кола едва не помете дете на „зебра” в София

Дете се размина на косъм от това да бъде блъснато на пешеходна пътека в София. За случилото се сигнализира Нова телевизия.

Концертът на Слави ще разбърка движението в София

Променят маршрутите на обществения градски транспорт, като ще бъде спряно движението по бул. „Цариградско шосе” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П. К. Яворов”

Кола лети и троши паркирани автомобили в София (ВИДЕО)

Каскада като в холивудски екшън е уловила охранителна камера на столична улица. Видеото бе качено във „Фейсбук” от потърпевшия в ситуацията – Светослав Георгиев, съобщава Нова телевизия. На кадрите се вижда как автомобил, движещ се с висока скорост, буквално прелита над паркирани коли, нанасяйки сериозни щети на някои от тях.

ПИБ и съдебният пинг-понг между София и Букурещ

Когато на 5 октомври тази година на страницата на Върховния касационен съд (ВКС) се появи съобщение, че търговско дело 233 от 2016 г. е обявено за решаване, на юридическия отдел на Първа инвестиционна банка вероятно им е било все едно, въпреки че в него става дума за едни 22 млн. евро. Не, сумата не е пренебрежима дори и за третата по големина кредитна институция в България с над 8.5 млрд. лв. активи. Просто дали тримата върховни съдии щяха да уважат жалбата на банката срещу...

Кола лети и троши паркирани автомобили в София

Пиян шофьор направи каскада достойна за Холивуд на софийска улица

София прие “Фенове срещу насилието”

Глушков откри инициативата, Филип Виденов прикова вниманието