21.10.2016

Стена се срути в магазин в Хасково, жена пострада

Жена пострада при срутване на стена в магазин в Хасково. Търговският обект бил в ремонт. Тухлената стена се срутила, докато майсторите работели в магазина, предава Нова телевизия. Тя е паднала върху жената. Пострадалата няма сериозни травми. На място са пристигнали екипи на пожарната, които са обезопасили мястото.

Още

Полицейска акция в Хасково, униформени обградиха ромския квартал

Полиция обгради ромския квартал „Република” в Хасково. От сутринта всички входове на квартала бяха завардени. Операцията е насочена срещу контрабандните стоки и безакцизните цигари и тютюн, пише БГНЕС. Акцията идва само няколко дни, след като премиерът Бойко Борисов даде срок на 5-ма директори на Областни дирекции на полицията да се справят с контрабандата или ще има подмяна. Гражданите не знаеха защо има толкова масово присъствие на полицаи в квартала. Проверяват се къщи, гаражи, магазини, като по-късно се очаква повече информация за резултатите от операцията. 

Търсят незаконни цигари из ромския квартал в Хасково

От сутринта се провежда акция, проверяват се къщи и магазини

Дуги Уайт се срещна с Веско Ешкинази днес в Хасково

Ексвокалъстът на „Рейнбоу” Дуги Уайт ще свири тази вечер на пл. „Свобода” заедно с групата „Джон Стийл“. Днес в Хасково той се срещна с още една световна звезда от класическата сцена – Вески Ешкенази. Българският цигулар пък ще свири на конкурса за млади цигулари „Недялка Симеонова”, който започва утре.   Дуги Уайт ще си тръгне от Хасково с карта на града и картината на Татяна Форева „Есен“, на която е изобразена катедралната църква „Успение на Пресвета Богородица“....

Отиде си бившият кмет на Хасково Пенчо Пенев

Почина Пенчо Пенев, кмет на Община Хасково от 1980 до 1988 (предстедател на Общински народен съвет), почетен гражданин на Хасково. Поклонението е от 12 часа на 21 октомври (петък) в църквата "Св. Иван Рилски" с. Добрич. Погребението е в с. Добрич от 13 часа....

Жена се преобърна край Хасково

Хасковлийка се обърна с лекия си автомобил "Мазда 323" в канавка край детелината на пътя за влизане в Хасково от Пловдив, пише БГНЕС. По първоначална информация младата шофьорка влизала в областния град от стария пловдивски път. На десен завой изпуснала управлението над автомобила и се обръща в канавката в ляво от пътя. За щастие жената се е отървала с леки наранявания. Тя е прегледана от медици и освободена за домашно лечение. Според запознати катастрофата е станала заради несъобразена скорост. 

Баба метна 10 900 лева на измамник в Хасково

"Съдействала" на полицията срещу ало измамниците