25.10.2016

Шон Пен върти любов с дъщерята на свой колега (Видео)

Шон Пен има връзка с дъщерята на своя колега холивудския актьор Винсънт Донофрио. Двойката беше видяна заедно по време на плажна ваканция в Хаваи по-рано тази седмица, пишат американските таблоиди, цитирани от БГНЕС. Лейла Джордж, която е на 24 години, е единствено дете на Донофрио и неговата първа съпруга Грета Скаки.

Още

Шон Пен старее (55), но и младее! Заби щерка на колега

24-годишната Лейла е дъщеря на актьора Винсънт Донофрио

Шон Пен мърсува с младичката щерка на свой колега (СНИМКИ 18+)

Шон Пен има връзка с дъщерята на своя колега холивудския актьор Винсънт Донофрио. Двойката беше видяна заедно по време на плажна ваканция в Хаваи по-рано тази седмица, съобщава Контактмюзик.

Шон Пен излиза с 24-годишната Лейла Джордж

  Шон Пен има връзка с дъщерята на своя колега холивудския актьор Винсънт Донофрио. Двойката беше видяна заедно по време на плажна ваканция в Хаваи по-рано тази седмица. Лейла Джордж, която е на 24 години, е единствено дете на Донофрио и неговата първа съпруга Грета Скачи, пише БГНЕС. Пен, който е на 55 години, е само с една година по-млад от бащата на Лейла и на същата възраст като нейната майка. Двойката е заедно, след като през 2015 г. Пен се раздели с южноафриканската актриса Чарлийз Терон. Двамата бяха заедно в продължение на 18 месеца. През 2011 г. актьорът имаше кратка връзка и със Скарлет Йохансон, малко след като тя се раздели с първия си съпруг Раян Рейнолдс. Шон Пен има две деца – 25-годишната Дилан Франсис и 23-годишният Хопър Джак, от бившата си съпруга Робин Райт. 

Дакота - какво стана с малкото русо момиче от трилърите

Още съвсем малка Дакота Фанинг играе рамо до рамо с големи имена в киното като Шон Пен, Робърт де Ниро, Дензъл Уошингтън, Том Круз