23.10.2016

Всичко за Избори 2016, децата са умни като майките си и още

Разберете тези и още новини в канала "Новините в 90 секунди" във Vbox7

Още

Вежди Рашидов: Не очаквам втори тур на изборите

Министърът на културата Вежди Рашидов обяви, че не очаква да се стигне до втори тур на президентските избори. "Мисля, че българите са разумни и няма да се стигне до балотаж. Не бива да се шегуваме с изборите, защото този избор предопределя политиците, които ще се грижат за хората. Политиката - това са интересите на хората.

Карадайъ в Джебел: Хората тук отново ще подкрепят ДПС на изборите

На откриването присъстваха цялото ръководство на ДПС, народни представители от ДПС, кметове на общини и председатели на общински съвети от региона, областният и общинските лидери

ДАНС погна измамниците с медийните пакети за изборите

Разследването е започнало преди 2 седмици след подаден сигнал от служители на рекламен отдел на национална телевизия

Ексклузивно и само за БЛИЦ! Арман Бабикян каза тежката си дума за изборите! Кой е големият победител в дебата Цачева - Радева? Експертът отписа Дончева и Орешарски

ПР експертът Арман Бабикян даде интервю за Информационна агенция БЛИЦ за предизборните страсти, за политическото говорене и фаворитите на президентския вот. Победителят от двубоя Цачева - Радев е българският гражданин, заяви специалистът.

В Литва ще бъде проведен втори тур на парламентарните избори

Втори тур на парламентарните изборите в Литва ще бъде проведен днес в 68 избирателни райони в Литва, съобщава РИА Новости.

Акад. Васил Проданов: Президентските избори у нас и в САЩ - прилики и разлики

И в САЩ, и у нас за първи път отношението към мигрантите и проблема за изграждането на стена за тяхното спиране става важен елемент на предизборния дебат – той е израз на опозицията глобализатори-деглобализатори.