25.10.2016

Професор с шизофрения живеел в изгорялото жилище в Пловдив (СНИМКИ)

Няма пострадали при пожара, който избухна на булевард „Христо Ботев” до Централна гара, стана ясно след огледа на пожарникарите, предаде ТrafficNews.bg. Пожарът е избухнал малко преди 13.00 часа, като на мястото за минути са дошли две пожарни.

Още

Ето каква присъда получи травеститът, подлудил цял блок в Пловдив (СНИМКИ)

Травеститът Благовест Молев, представящ се за Алексия, остава в ареста за постоянно, реши пловдивският Районен съд, пише TrafficNews. Според магистратите има всички предпоставки той да бъде задържан в ареста – възможност да извърши други престъпление, обществено опасен е и има лоша съдебна история.

Такси помете 76-годишна жена до школо в Пловдив

В същия квартал по-рано бе блъсната и друга възрастна жена

Съдът в Пловдив осъди дилър на изборни гласове

  Една година условно с тригодишен изпитателен срок и глоба от 10 000 лв. отсъди Районен съд- Пловдив на 34 годишния Иван Димитров заради това, че преди местните избори миналата година предлагал по 30 лв. на двама свидетели, предаде БГНЕС. Те трябвало да гласуват срещу заплащане на общински съветник, който впоследствие получи мандат с преференции от листата на Земеделски съюз „Александър Стамболийски”. Присъдата може да се обжалва. 

Такси удари 76-годишна жена в Пловдив

  Само три часа, след като на пътя в кв. Южен в Пловдив загина възрастна жена, блъсната от автомобил, при аналогични обстоятелства бе блъсната друга нейна връстница в същия квартал, предаде БГНЕС. Около 10.30 ч. близо до училище „ Св. Константин Кирил Философ” на ул. „Георги Кондолов” такси удари 76-годишна жена, изскочила изневиделица на пътното платно. По същия начин сутринта бе предизвикана и другата катастрофа. И в двата случая водачите не са имали време да реагират. Втората блъсната жена е настанена с травма на главата в болницата, първата загина на място. Само от седмица в Пловдив загинаха две жени на пътя, трима други пешеходци бяха ранени.

Паника в Пловдив! Мъж лежи на земята до Централна гара (СНИМКА)

Мъж се строполи на спирката на Централна гара в Пловдив преди минути, сигнализира очевидец, цитиран от TrafficNews.bg. Чакащите на спирката са в шок. Не е ясно какво точно се е случило с човека - дали му е прилошало, или има някакъв друг проблем.

Нов кошмар в Пловдив: Такси помете възрастна жена, в болница с множество наранявания е

76-годишна жена е транспортирана в болница с множество наранявания, след като е била блъсната от такси в кв. "Южен" в Пловдив, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР, цитирани от "Фокус".