29.10.2016

Паднала стена затисна млада жена в Хасково

Тухлена стена се срути и затисна млада жена в търговски обект в Хасково днес на обяд. Силвия Балканска беше откарана веднага в болницата, откъдето заявиха, че няма опасност за живота й. На място пристигнаха два екипа пожарникари, които обезопасиха района. Силвия и нейният съпруг Ангел наели магазина и преди няколко дни започнали ремонт. По не ясни причини днес стената рухнала.   Полицията започва проверка на случая. От общината също започват работа по случая. От кметството казват, че за рем...

Още

Ексклузивно в БЛИЦ: Вижте кой е мозъкът зад "обира на века" в Хасково

Красен Кънчев - един от четиримата арестувани за обира на пощата в Хасково, е човекът, за когото се предполага, че е мозъкът на операцията. БЛИЦ успя да се свърже с мъж, който познава Красен Кънчев от времето, когато лежал за кратко в затвора. Влиза там през далечната 2002 г., след като е обвинен, че е участвал в източването на кредитни карти.

Банда мотористи с двама шампиони обрала 2 млн. лв. от пощата в Хасково (обзор)

Още един шампион по мотоциклетизъм освен Красен Кънчев е участвал в обира на 2 млн. лв. от хасковската поща, научи “24 часа”. Това е Кадир Масар-Катката. На двамата спортисти помагали Тихомир Михайлов и охранителят Антон Найденов, също свързани със състезания с мотори. Четиримата са обвинени за грабеж и може да получат от 5 до 15 години затвор.

Шампиони по мотокрос арестувани за обира на века в Хасково

Двама шампиони по мотокрос са сред арестуваните за дръзкия обир на пощата в Хасково. Това са хасковлията Кадир Масар по прякор Катката (42 г.) и Красен Кънчев на 38 г., който е родом от великотърновското село Присово, съобщава haskovo.net.

Разкрития! Шампиони по мотокрос арестувани за обира на века в Хасково

Двама шампиони по мотокрос са сред арестуваните за дръзкия обир на пощата в Хасково. Това са хасковлията Кадир Масар по прякор Катката (42 г.) и Красен Кънчев на 38 г., който е родом от великотърновското село Присово, съобщава haskovo.net. Според източници на сайта именно по-младият е организатор на обира на 8 юни тази година, когато от централния клон бяха задигнати близо 2 млн. лева.