21.10.2016

Тест: Изберете картина и вижте кой е скритият ви талант

Това са 4 пейзажа, в зависимост от това кой чувствате най-близо до себе си, можете да разберете какви са скритите ви таланти, за които дори може да не подозирате, пише beu.bg.

Още

Как да изберете подходящо място, ако засаждате нови фиданки

Ако ще засаждате нови овощни дръвчета и вече сте избрали вида им, трябва да прецените къде да ги разположите. За целта е необходимо да се съобразите с изискванията им към факторите на средата. Най-важните са: топлина, светлина, почва, надморска височина. Повече прочетете

Само в БЛИЦ: Ауди vs Трабант във Варна! Вие кое ще изберете? (СНИМКА)

На интересна гледка се натъкнаха жителите на Варна. Потребител в социалните мрежи е заснел любопитни возила в морската ни столица.

Цветанов: Изберете №17, за да продължи стабилността

Цветан Цветанов в Тетевен: Изберете номер 17 в бюлетината, за да продължи стабилността в България Резултатът от президентските избори ще е атестат за това дали българските граждани подкрепят това, което правят правителството на Бойко Борисов и успешните кметове на ГЕРБ в страната. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Тетевен. „Виждате как Тетевен се преобрази за една година. В гра...

Каква помпа за кърма да изберете?

Електрическа или ръчна? Единична или двойна?

Дами, изберете пръстен и ще разберете каква сте

Според психолозите изборът на пръстен може да разкрие много за характера на една жена. Дами, разгледайте внимателно пръстените, които сме подбрали и изберете инстинктивно този, който ви привлича най-много, а ние ще ви издадем някои тайни за твоята същност. Готова ли сте?

Астробижута според зодията – изберете своето

Астробижута според зодията – изберете своето