26.10.2016

Шефката на силиконките си ги показа! Вижте тези бомби, нещо страшно е! (СНИМКИ)

Мисис България Марияна Маринова, запали социалните мрежи с последните си снимки от фитнес залата. Повелителката на силиконките е щракнала две селфи кадъра, на които изпъкват огромните й бомби и разтуптяват всяко мъжко сърце. Потничето за фитнес направо стене под огромния и напращял товар, пише hotarena.net. 

Още

Ето го бюджет 2017! Вижте за как ще се изразходят парите на България

Образование, здравеопазване, модерна и боеспособна армия – това са основните приоритети на Бюджет 2017, чийто проект днес Министерство на финансите обяви, предава БГНЕС.

Вижте как исландките протестират за заплати (Видео)

В понеделник точно в 14,38 часа стотици жени в Исландия излязоха на протест с искания за достойно заплащане. Протестът се проведе на централния площад в столицата Рейкявик. Часът не е избран случайно. Той е 30% по-рано от края на работния ден и отбелязва разликата между заплатите между мъжете и жените. Освен това на същата дата през далечната 1975 г. започват протестите в страната. През 2005 г. исландките си тръгнаха от работа в 14:08 минути – часът, от който започват да работят безплатно. Разликата от 30 процента се получава, като се умножи броя на мъжете в Исландия с това, което печелят, а след това прави същото за жените. Все пак в страната има повече работещи мъже, а част от жените са по майчинство или домакини. Нивото на образованост, заетостта и политическото участие сред исландките обаче са по-високи от почти всяка точка по света. Четири от всеки пет исландски жени са заети, 65% от студентите са жени, техни са 41% от депутатите в парламента, а почти половината от топ мениджърите на страната също са представителки на нежния пол.  ...

Опасна игра! Вижте кого целува този мъж! (ВИДЕО)

Крокодилите са известни със своите инстинкти за убиване. Но Чуи е изключение. Този крокодил изпитва удоволствие от контакта с хора.

Шок! Студенти пребиха мъж, защото минал на червено – вижте смешната им присъда

Районният съд в Петрич осъди двама студенти за нанесен побой след скандал на паркинга пред МБАЛ „Рокфелер“ в южния град. Виновниците ще платят по 1000 лева за това, че са пребили техен съгражданин.

Вижте как евакуират Медведев при опасност

Руският премиер е присъствал на форум в московския технопарк, когато става късо съединение