25.10.2016

Пандизчии показаха адската мизерия в Бургаския затвор (ПОТРЕСАВАЩИ СНИМКИ)

Поредната гладна стачка започват от днес обитателите на Бургаския зандан. Пандизчиите се оплакват от лошите условия и мизерията зад решетките. 230 души ползват 4 тоалетни и 1 душ, а опасността от болести вече е реалност, информира "Флагман".

Още

Запалената кола в бургаския ж.к.“Лазур“ - собственост на известен бизнесмен (СНИМКИ)

Запаленият Шевролет в бургаския ж.к.“Лазур“ е собственост на бургаския предприемач Костадин Чолаков, пише Флагман.бг. 

Подпалиха кола зад бургаския блок "Краставицата" (СНИМКИ)

Автомобил е изгорял през изминалата вечер в района зад блок 77, известен още като „Краставицата”, сигнализира очевидец, цитиран от "Флагман". Причините за огъня към момента не са изясенени, но по всичко изглежда, че колата е умишлено запалена.

Ето така го правят в бургаския затвор! Рижата вдигна луд купон зад решетките (СНИМКИ/ВИДЕО)

Татуирани мургави мъже мятат телеса под звуците на брутална чалга. Това не е промо на новото видео на някоя родна фолк дива, а реалността в Бургаския затвор. Пандизчиите видимо си изкарват много добре в килиите и решетките изобщо не ги притесняват. Липсват надзиратели, които да им направят забележка за силната музика, крясъците или абсолютно забранените вещи като мобилен телефон, например. Скандалните кадри от вакханалията в Бургаския затвор са публикувани на Фейсбук страницата на ТВ водещия Фавиол Сефери. 

Колата на ММА боец изгоря в Сарафово

Eдин от изгорелите при опустошителния пожар в Сарафово автомобили е собственост на ММА боеца Филип Филипов, наричан Бургаския питбул. Пожар погълна две коли на метри от плажа в Сарафово (СНИМКИ) По време на инцидента спортистът бил на плажа, на метри от разразилия се пожар. По думите му пламъците са тръгнали от незагасена цигара....