21.10.2016

Още

Раева: Цвети Стоянова се възстановява добре

Председателят на федерацията по художествена гимнастика Илияна Раева признава, че след спечелването на бронзовия медал от Олимпиадата в Рио от ансамбъла дала воля на чувствата си и за първи път "си позволила да плаче така пред камера". "Тогава забравяш камери и всичко. Цялото ми тяло беше изтръпнало. Просто в този момент може да се каже, че рухнах. За първи път се отпуснах, защото три месеца не бях точно себе си - трябваше да бъда нещо, което беше много важно за отбора и за Ина и просто  дадох воля на чувствата си", разказа тя пред bTV.

Раева за Цвети Стоянова: Дори да не присъства на бенефиса, тя ще бъде част от шоуто (ВИДЕО)

Председателят на БФХГ бе специален гост в предаването "120 минути" по bTV

Цвети Стоянова на бенефиса на Златните момичета

Направилата неотдавна опит да се самоубие Цветелина Стоянова за първи път след инцидента ще застане до съотборничките си. Това ще се случи по време...

Цвети Стоянова ще присъства на бенефиса на "златните"

Златните ни гимнастички събраха на едно място топките, триката, палките, обръчите и лентите, за да поканят всички на бенефиса, който ще се проведе на 17-и ноември в зала „Арена Армеец”, предаде Нова тв. Цвети Стоянова за първи път след инцидента ще излезе заедно със своите съотборнички. Целта на бенефиса е да се съберат на едно място всички гимнастички и хората, които ги подкрепят през годините. 

ФИГ дава 7 хил. евро за Цвети Стоянова

Сумата ще отиде за рехабилитацията на гимнастичката от ансамбъла ни

Отпускат 7000 евро за възстановяването на Цвети Стоянова

Международната федерация по гимнастика ФИГ отпусна 7000 евро, с които да бъде финансирано възстановяването на пострадалата гимнастичка от ансамбъла ни Цветелина Стоянова, съобщиха на официалния сайт на Българската федерация по художествена гимнастика.