22.10.2016

Ларж и пияни! Мъж и жена хвърлиха 350 лв. на катаджии

Спрели ги край Тутракан, след подкупа били арестувани

Още

Жена изпрати разтърсващо писмо до всички мъже, с които е спала!

Благодаря на всички мъже, които ме накараха да се чувствам сякаш трябва да играя определена роля, за да спечеля вниманието им и да се контя като папагал, за да ме погледнат. Текстът е публикуван в онлайн изданието на британския вестник The Guardian, цитиран от webcafe.bg. Писмото е изпратено от анонимен читател в редакцията на медията.

Мъже с бръснати крака? Жените не одобряват!

Все пак дамите оценявали усилията на силния пол

Мъж е загинал при пожар във Варна

Мъж е загинал при пожар във Варна, съобщиха от полицията в морската ни столица. Около 16:10 часа, на тел. 112, е подаден сигнал за пожар, възникнал във вилна постройка, намираща се в м-ст „Манастирски рид” в гр. Варна. На място са изпратени незабавно 2 противо - пожарни автомобила. Пожарът е горял само в една от стаите на имота. Вследствие на инцидента е загинал мъж на 57 г., живущ на адреса, който се е намирал в стаята. Причините за възникване на пожара се изясняват. По случая е образувано досъдебно производство....

Мъж загина при пожар във Варна

Огънят пламнал в стаята, където живеел починалият

Голям пожар в местност "Манастирски рид" във Варна! Мъж е загинал

Днес , около 16:10 часа, на тел. 112, е подаден сигнал за пожар, възникнал във вилна постройка, намираща се в м-ст „Манастирски рид” в гр. Варна. На място са изпратени незабавно 2 противо - пожарни автомобила. Пожарът е горял само в една от стаите на имота.

Мъжете от коя зодия са идеалният брачен партньор?

Мъжете от коя зодия са идеалният брачен партньор?