25.10.2016

Какво става ако изпуснете iPhone 7 от 300 метра? Ами Nokia 3310?

В последно време дроп тестовете на смартфони не са толкова популярни, колкото бяха преди няколко години. И въпреки това има един YouTube канал, който продължава традицията и то в малко нестандартен формат — UnlockRiver изпускат новите телефони на пазара от около 300 метра… Както ще видите във видеото по-горе, новият iPhone 7 ще изпита нещо нечувано, след като The post Какво става ако изпуснете iPhone 7 от 300 метра? Ами Nokia 3310? appeared first on Smart News.

Още

Сръбският президент намира някои изисквания за членство в ЕС за унизителни

Президентът на Сърбия Томислав Николич нарече унизителни някои от условията за влизане на страната му в ЕС, предаде ТАСС. Той коментира това по време на среща с премиера на Словения Миро Церар. "За Сърбия съществуват преговорни глави, които не е имало за други кандидати. Някои условия дори са унизителни", каза Николич, без да навлиза в подробности. Сръбският президент: Сърбия няма да влезе в ЕС, ако трябва да признае независимостта на Косово "Ние, от наша страна, във...

В Бистрица отново излязоха на протест срещу имотните измами

Жителите на софийското село Бистрица отново излязоха на протест. Сутринта те блокира пътя на входа на селото, за да обърнат внимание на имотните измами в Бистрица. Ощетени са стотици хора чрез схеми с фалшифицирани декларации. В момента тече разследване на Столичната община и прокуратурата.

Изумително! Никога не съм предполагала за скрития замисъл и алтернативната употреба на тези неща (СНИМКИ)

Използвате всеки ден много от тези вещи, които играят малка или голяма роля в живота Ви, пише zajenata.bg. Но има някои елементи, които са удобни алтернативни употреби, за които не сте се досещали досега!

Премахват рекламите на траурните агенции от болницата

Рекламните пана на траурни агенции ще бъдат премахнати от болницата в Шумен. Това става след сигнал от гражданин и молба до кмета на града Любомир Христов в приемния му ден. Шуменецът обърна внимание на кмета, че навсякъде в града има некролози, а по самите етажи на болничното заведение пък са поставени реклами на траурни агенции. Кметът разговарял с директора на болницата д-р Атанас Атанасов и медикът го  уверил, че рекламите ще бъдат премахнати....

Шокиращ замисъл! Най-високият небостъргач в Европа ще прилича на ... (СНИМКИ)

До 2020 година в Лондон ще бъде построена кулата Spire London, която от птичи поглед ще наподобява мъжки полов орган. Първи на тази гледка ще могат да се насладят гостите на града, които пристигат на летище Лондон Сити, съобщава Londonist.