23.10.2016

Феновете на "Върколака" - щастливи от новината на Хю

Актьорът разкри заглавието и премиерната дата на третия филм от трилогията

Още

Върколака излиза по кината за последно – първи подробности за лентата

Актьорът Хю Джакман и режисьорът Джеймс Манголд разкриха първи подробности за третия филм за комиксовия герой Върколака, който ще бъде и последен. Стана ясно и как ще се казва лентата „Логан” – както е истинското име на най-популярния мутант от комиксите на „Марвел”, съобщава hitflix.com.

Върколака все пак одъртя (СНИМКА)

Секссимволът Хю Джакман шокира милионите си фенове със снимка в Инстаграм, на която е ужасно състарен. На нея 47-годишният любимец на жените изобщо не прилича на себе си и изглежда с поне 15 години по-възрастен, съобщава „Дейли Мейл”.

Хю Джакман издаде заглавието на последния „Върколак”

  Актьорът Хю Джакман, който е главен герой във филмите за „Върколака” по комиксите на Марвел, разкри заглавието и премиерната дата на третия и последен филм от трилогията, пише БГНЕС. Последната част ще бъде със заглавие „Лоугън” (както е псевдонимът на героя му) и се очаква да излезе на голям екран през пролетта, на 3 март 2017 г. Новината беше разкрита от звездата в „Туитър” под формата на снимка, изобразяваща плаката на предстоящия филм. Въпреки че сюжетът все още се държи в тайна, очакванията на феновете са големи предвид участието на режисьора Джеймс Манголд и сценаристите Майкъл Грийн и Дейвид Джеймс Кели в създаването на лентата.