23.10.2016

Дрога, пари, скъпи коли.. Шестима в ареста за трафик на жени

Акцията – в три страни. Лидерът на бандата заловен в Амстердам

Още

Назначени са шестима нови членове в Обществения съвет на Фонда за лечение на деца

Шестима души са назначени за нови членове на Обществения съвет към Фонда за лечение на деца с решение на Министерски съвет в петък следобед. Те попълват местата на петимата, които напуснаха в знак на протест срещу новото ръководство на фонда, малко преди изтичането на тригодишните им мандати. Това са представителите на гражданските и пациентските организации в съвета, както и на някои от медиите. Шестото име е на представителя на БНР. Назначени са също и заместници на всички 17 души...

В сраженията в Киркук са убити шестима полицаи и 12 бойци на ИД

Продължаващите сражения между иракските сили за сигурност и въоръжени джихадисти, опитващи да превземат части от град Киркук в петък, са довели до смъртта на поне шестима полицаи, предаде AFP, позовавайки се на силите за сигурност. „Има спорадични сблъсъци между силите за сигурност и „Ислямска държава“, казва пред AFP висш служител на полицията в Киркук. По думите му, най-малко шестима полицаи и 12 бойци на „Ислямска държава“ са убити при сраженията, повечето от които в южни квартали на града. Броят на загиналите се потвърждава и от други полицаи. 

Кошмар в Морската столица! Свръхдоза погубила шестима варненци 

От началото на годината шестима са починали във Варна от свръхдоза наркотици. Черната статистика обобщиха от Клиниката по интензивно лечение на остри отравяния и токсикоалергии към МБАЛ - Варна към ВМА, предаде "Черно море". 

За година: Шестима варненци са починали от свръхдоза

Хероинът отново превзема морската ни столица

Шестима от Арсенал в Отбора на седмицата в Шампионската лига

"Артилеристите" с признание за играта си срещу разградчани

Белгийски Ф-16 удариха сирийско селце, убиха шестима, има и ранени

Шестима души са загинали при въздушен удар в сирийското село Хасаджек, съобщи руският център за помирение на враждуващите, предаде руската държавна агенция ТАСС. Селото се намира в района на Алепо, а ракетите са изстреляни от самолети на водената от САЩ коалиция против "Ислямска държава", обяви Москва.