25.10.2016

Младият мъж от Микрево, зверски пребит от 2-ма братя, е в критично състояние

32-годишният Кирил Методиев от с. Микрево, който бе зверски пребит миналата седмица в Разлог, потърси медицинска помощ вчера около 10 ч. в санданската болница. Той бе докаран от съпругата си и техни близки с личен автомобил, тъй като състоянието му много се влошило, а в областта на устата има огромен хематом. Според съпругата му от една седмица спрял да се храни заради счупената долна челюст, рязко отслабнал, дори ставал неадекватен, най-вероятно от адските болки, пише struma.bg.

Още

Ужас в Микрево! Работник не дочака утрото!

36-годишен мъж почина рано тази сутрин. Той заедно със свои приятели от пазарджишко село правили оранжерии в село Микрево, където живеели на квартира.

Бизнес семейство роми от Микрево събраха на освет за двуетажна къща 400 гости, 3000 лв. броиха за чалга изпълнителка (СНИМКИ)

Ромският бизнесмен Красимир Димев и съпругата му Мирка събраха около 400 гости в заведение в Сандански за освета на новата им красива двуетажна къща в село Микрево, община Струмяни. Домакините имат заведение и хранителен магазин в селото. Гостите преминаваха край фотостена пред заведението, на която бе показан стая по стая новият дом на Димеви, както и цветната градина на двора, пише struma.bg.

Малеш (Микрево) влезе във "В" група

Брацигово и Костинброд отхвърлиха поканата на БФС

Докато спи! 11-годишно момче отвлечено от дома си, бито и захвърлено на площада в Микрево

11-годишно момче от село Микрево, община Струмяни, е докарано с линейка в санданската болница вчера предиобед с мозъчно сътресение след нанесен побой от неговия съселянин Кирил Юлиянов. Докато малкият Коце и кака му Глория още спели, около 10 часа сутринта Кирил Юлиянов от същото село проникнал в къщата и завлякъл детето към колата си, която била паркирана на улицата.

23 октомври – България в снимки

Бургас бе домакин на автомобилното състезание „Писта Бургас”. Истински парад на багрите и красотата сътвориха със своята одухотвореност и завладяваща енергия, с музиката, песните, танците и носиите си участниците в 13-ия международен фолклорен фестивал "Малешево пее и танцува" в село Микрево, община Струмяни. В Арт галерията на бул. „Тракия” в града откриха фотоизложба с 51 изящни фотографии на творци от 5 континента. Снимките са част от представените на Третия международен фото салон „Пловдив 2016“, в който са участвали 398 професионалисти и любители фотографи от 59 страни. С магията фотография, която е една от най-съвършените машини за пътуване във времето и пространството, срещат съгражданите си организаторите на изложбата братът и сестрата Любка и Антон Савови и Артдвижение „Кръг”. В столичния храм „Успение Богородично” се откри конференция по случай 15 години Съдружие „Усърдие” – „Църквата и хората с увреждания - заедно в пътя към пълнотата на живота”....

3500 самодейци от 7 държави разкриха багри и талант на сцената на "Малешево пее и танцува"

3500 участници от седем държави показаха изкуството си на сцената на 13-ото издание на международния фестивал "Малешево пее и танцува" в село Микрево, община Струмяни. Музикалното събитие се провежда под патронажа на Министерството на културата и се организира от община Струмяни с подкрепата на много партньори, приятели и съмишленици. В тазгодишния фестивал самодейци от 120 населени места и седем държави създадоха истинска феерия от багри, талант и емоции на сцената на "Малешево пее и танцува". Снощи кметът на община Струмяни Емил Илиев, който ...