23.10.2016

8 мита за мъжкия "пакет", в които трябва да спреш да вярваш

Съществува голямо разнообразие от митове и слухове за пениса! Повечето от митовете се разпространяват от мъжете, за да ни подведат! Ние решихме да разсеем най-често срещаните от тях, пише cosmopolitan.bg.

Още

Съмнителен пакет вся паника в Лондон

"Съмнително устройство" затвори спирката на метрото "North Greenwich". Полицията намери странен пакет на Тудор Роуд, но дошлият бързо на мястото патрул от контра-терористи установи, че е имало фалшива тревога. "След направените изследвания стана...

​Британската полиция взриви контролирано подозрителен пакет в метрото​

Британската полиция за борба с тероризма извърши контролиран взрив на подозрителен пакет във влак на метрото, за който са съобщили транспортни служители, предадоха Франс прес и Асошиейтед прес.

Нужен е по-гъвкав пакет от стимули за инвеститорите, смята шефът на БАИ

Предстоят промени в Закона за насърчаване на инвестициите, защото е необходим по-гъвкав пакет от насърчителни мерки по отношение на инвеститорите, е заявил Стамен Янев, изпълнителен директор на Българска агенция за инвестиции. Така ще стимулираме предприемачеството и съответно стартиращите компании, като така България ще се окаже следващата стъпка към успеха на инвеститорите, е казал той, цитиран от пресцентъра на БАИ. Икономиката ни ще нарасне с 2,9% тази година според БАН ...

Лондон на нокти! Взривиха съмнителен пакет в метрото

Британската полиция извърши контролиран взрив на подозрителен пакет във влак на метрото. За него беше съобщено от транспортните служители.

Обезвредиха съмнителен пакет в лондонското метро

Това се е случило на спирка в близост до зала О2 Арена, където тази вечер ще има концерт

Четири инициативни комитета обявиха, че сливат медийните си пакети

Всеки комитет получава по 40 хиляди лева за агитация от държавния бюджет