24.10.2016

Какъв сладур! Малкият рошльо е само на 2 месеца, а какво косище! (СНИМКИ)

Повечето от нас се раждат без или с малко коса. Но това не е случаят с малкия Кокс Нън от Брайтън, Англия. Това бебе е само на 9 седмици и има толкова много коса, колко ли пари за фризьор в живота ще трябва да дават неговите родители.

Още

Малкият голям герой Валентин се нуждае от помощ

Той е само на три години, а вече води най-голямата битка – тази за живота си

Ще се справи ли малкият бизнес с предизвикателствата на средата и технологиите?

Клуб Инвестор "Финансов мениджмънт" даде отговори на тези въпроси

VPhone S8 е най-малкият смартфон със сензорен дисплей в света

Съвременните смартфони стават по-добри с всяка изминала година. В момента като стандарт за индустрията се възприема устройство, което има дисплей с големина между 5 и 5.5 инча. Разбира се някои производители експериментират с представянето на по-малки или по-големи модели. Това, обаче не променя факта, че смартфоните от тази категория се радват на най-голям интерес сред потребителите. Vphone S8 е името на нов продукт, който е създаден да не се съобразява с тази тенденция.    От TheVerge ни информират, че това е най-малкия смартфон със сензорен дисплей, който сме виждали досега в индустрията. Въпросното устройство има 1.54-инчов панел и е съвместимо с платформите Android и iOS. Vphone S8 е с размери на смарт часовник и се свързва с други смартфони по същия начин, а именно с Bluetooth. Tози продукт има слот за SIM карта и може да се използва самостоятелно. Малкият дисплей го прави подходящ за получаване на нотификации от социални мрежи , текстови съобщения и входящи разговори.   Vphone S8 има сензор за сърдечен ритъм и тъчскрийн дисплей с 2.5D извито стъкло. Металният корпус е допълнен от три хардуерни бутона: Home, Back и Overview. Батерията е с мощност от 380mAh. Вградената памет е само 128MB, но може да се увеличи с още 8GB, чрез microSD карта. Компактният модел е с размери от 46.7х37.3х9.9 милиметра при тегло от 30 грама и поддържа Bluetooth 4.0. Продажбите стартират скоро на цена от приблизително €27.   Вижте защо все още нямаме нужда от смартфони с 4K дисплеи

Най-малкият телефон със сензорен екран

Китайската компания V-Phone е решила да изпъкне сред останалите производители на смартфони с устройство, чиито размери са пълна противоположност на модата от последните години. Vphone S8 е рекламиран като "най-малкия телефон със сензорен екран в света", макар че характеристиките му го причисляват по-скоро към умните часовници с функция за разговори. Джаджата има размери 46.7x37.3x9.9 мм и тежи 30 грама. 1.54-инчовият дисплей с леко заоблени ъгли е покрит със закалено стъкло 2.5 D. В алуминиевия корпус има процесор MediaTek MT2502, 64 MB оперативна и 128 GB вградена памет, модул Bluetooth 4.0, датчик за сърдечен ритъм и светлинен сензор, крачкомер, 3.5-милиметров аудио изход, micro-USB, FM-радио и акумулатор с капацитет 380 mAh. Предвиден е слот за една SIM карта и възможност за работа на честоти 850/900/1800/1900 MHz. Vphone S8 може да работи като допълнение за смартфон с Android или iOS, изобразявайки на екрана си информация за входящите повиквания, съобщения и друга информация. Това елиминира нуждата всеки път да се изважда от джоба или чантата основното устройство, макар да не е ясно точно как се ползва миниатюрното апаратче - на корпуса му няма място за закрепване на верижка. Най-малкият телефон със сензорен екран се предлага в черно и сребристо. Цената е $30.  ...

Това е най-малкият тъчскрийн смартфон на света

Някога представяли ли сте си да държите толкова малък смартфон, че едва да можете да оперирате с него? Е, може би някой ден ще имате тази възможност, ако това китайско изобретение започне да се продава извън територията на азиатска държава. Чудото се нарича Vphone S8 и бива рекламирано като най-малкият тъчскрийн смартфон на света. Дисплеят на The post Това е най-малкият тъчскрийн смартфон на света appeared first on Smart News.

Най-малкият музей в света! Вижте го (СНИМКА)

В селцето Уорли близо до град Халифакс беше открит най-малкият музей в света, който се помещава в телефонна кабинка, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА. В традицонната червена будка на Британския телеком са изложени лични вещи и фотографии на местните жители, разказващи за историята на селото. Музеят бе открит от кмета Хауърд Благброу и експозицията в кабинката ще се обновява на всеки три месеца.