29.10.2016

Протестно шествие срещу мигрантите в София

Заради протестното шествие срещу нелегалните имигранти, организирано от националисти, МВР ще вземе Сериозни мерки за сигурност в центъра на София. Протестът ще започне тази вечер на площад "Света Неделя" в центъра на столицата. Протестиращите ще се придвижат до Лъвов  мост, като по пътя ще преминат по улици, в които са настанени нелегални мигранти. Заради проявата столичната полиция ще вземе сериозни мерки за сигурност. Комисар Борислав Муров от СДВР: Знаем всички установъчни пунктове са лицата, които ще бъдат на самото мероприятие. На пункта, на който ще се събират на "Света Неделя" ще изградим пунктове, на които филтровъчни пунктове ще извършваме проверка във връзка за забранени предмети и вещи и лица, които са явно в нетрезво състояние. За момента няма  данни за очаквани провокации, твърдят от полицията. Ние сме предприели необходимите мерки, тъй като това ни гарантира за профила на лицата, които ще участват в самото мероприятие.

Още

Шокиращо ВИДЕО! Кола едва не помете дете на „зебра” в София

Дете се размина на косъм от това да бъде блъснато на пешеходна пътека в София. За случилото се сигнализира Нова телевизия.

Концертът на Слави ще разбърка движението в София

Променят маршрутите на обществения градски транспорт, като ще бъде спряно движението по бул. „Цариградско шосе” между бул. „Евлоги и Христо Георгиеви” и бул. „П. К. Яворов”

Кола лети и троши паркирани автомобили в София (ВИДЕО)

Каскада като в холивудски екшън е уловила охранителна камера на столична улица. Видеото бе качено във „Фейсбук” от потърпевшия в ситуацията – Светослав Георгиев, съобщава Нова телевизия. На кадрите се вижда как автомобил, движещ се с висока скорост, буквално прелита над паркирани коли, нанасяйки сериозни щети на някои от тях.

ПИБ и съдебният пинг-понг между София и Букурещ

Когато на 5 октомври тази година на страницата на Върховния касационен съд (ВКС) се появи съобщение, че търговско дело 233 от 2016 г. е обявено за решаване, на юридическия отдел на Първа инвестиционна банка вероятно им е било все едно, въпреки че в него става дума за едни 22 млн. евро. Не, сумата не е пренебрежима дори и за третата по големина кредитна институция в България с над 8.5 млрд. лв. активи. Просто дали тримата върховни съдии щяха да уважат жалбата на банката срещу...

Кола лети и троши паркирани автомобили в София

Пиян шофьор направи каскада достойна за Холивуд на софийска улица

София прие “Фенове срещу насилието”

Глушков откри инициативата, Филип Виденов прикова вниманието