27.10.2016

Акция: КАТ ще мери вредните емисии от колите в София

Те ще стоят на входа и изхода на столицата с газ-анализатори

Още

Камион рани катаджия, докато пише акт в София

Униформеният наказвал неправилно паркиране на бул. "България"

София иска за замести Лондон, като център на европейската агенция по лекарства

България ще подаде искане седалището на Европейската агенция по лекарствата (ЕМА) да бъде преместено от Лондон в София. Това научи “24 часа” от правителствени източници.

Фоторепортаж на БЛИЦ: Истински ад в столичния КАТ, софиянци са бесни!

Истински ад е в столичния КАТ на бул. "Г.М. Димитров". Извиха се огромни опашки, а недоволни хора не спират да цъкат, нервничат и да се дивят на времето, което ще загубят във ведомството.

Дете е в тежко състояние, след като е било блъснато на пешеходна пътека в София

Дете е в болница, с опасност за живота, след като е било блъснато на пешеходна пътека в София, съобщи агенция Фокус, като цитира информация от МВР. Произшествието е станало рано към 7:30 часа тази сутрин на ул. "Челопешко шосе". Пострадалото дете е момиче на 13 години. Настанено е в болница "Пирогов", откъдето по-късно уточниха, че състоянието му е тежко. Водачът на лекия автомобил е бил тестван за употреба на алкохол и упойващи вещества, като пробите са отрицателни. По...

Ад на "Хемус"! Жестока катастрофа блокира трафика към София (СНИМКИ)

Тежка катастрофа е станала преди около 2 часа на автомагистрала „Хемус“, информира bulnews.bg Мъж е в тежко състояние след жесток челен удар в бус.

13-годишно момиче е в "Пирогов", след като беше пометено на пешеходна пътека в София

13-годишно момиче е било блъснато в София. Инцидентът е станал рано тази сутрин в района на "Челопешко шосе", съобщи Нова телевизия.