22.10.2016

ИД в Пазарджик: Терористи са преминали през ромската махала!

Информацията за преминаващите джихадисти е на чуждите разузнавания

Още

Чужди разузнавания: Терористи от ИДИЛ са били в ромската махала на Пазарджик

Терористи от „Ислямска държава“ са преминали през ромската махала на Пазарджик, предаде bTV. Това стана ясно вчера в съда в Пазарджик, по време на делото срещу 14-те обвиняеми в проповядване на идеите на терористичната организация.

Терористи от "Ислямска държава" са преминали през ромската махала на Пазарджик

Информацията за преминаващите през страната ни терористи е на чуждите разузнавания

Всички свидетели срещу Ахмед Муса се отказаха от показанията си

По делото в Пазарджик, за което през лятото главният прокурор Сотир Цацаров изпрати допълнително двама прокурори, днес настъпи неочакван обрат. Всички свидетели по делото срещу Ахмед Муса Ахмед и още 13 души се отказаха от първоначалните си показания. Те обявиха че при първоначалните им разпити са били объркани и неправилно разбрани, съобщава БНР. Муса и останалите са обвинени в омраза на религиозна основа и пропагандиране на война чрез разпространение на идеите на терористичната...

Скандал на делото за имамите в Пазарджик

Окръжният съд в Пазарджик гледа днес делото срещу 14 обвиняеми за разпространение идеите на терористичната организация "Ислямска държава". По време на днешното заседание ще бъдат разпитани шестима свидетели. Скандал в залата предизвика появата на първия свидетел, който влезе и излезе от съда с черна маска.