22.10.2016

Ани Цолова призна пред цяла България защо не става за президент!

До снощи са ми се обадили четирима кандидати за президент, които изявиха желание да дойдат на теста и да оповестят резултатите от него публично. Не съм искал съгласие да оповестя имената им предварително, защото може да се случи всичко и да не дойдат. Това заяви в ефира на Нова телевизия председателят на МЕНСА за България Христо Радков.

Още

Ани Цолова показа сина си за първи път! Вижте горещи подробности за любовта на водещата с Васил (СНИМКА)

Водещата на „Здравей, България” Ани Цолова, която категорично отказваше да показва сина си пред медиите, направи изключение за списание LOVE style. Калоян е ученик в частно училище и е изключително будно дете. За отглеждането му помага жена. Сега е запален по сериала „Откраднат живот” и дори споделил на родителите си, че иска да стане хирург.

Цолова завъртя плитка предизборна интрига около Цачева и Радев!

Още от миналата седмица Ани Цолова тръби смело, че са подготвили за зрителите на "Здравей, България" тази сутрин предизборен дебат между Цецка Цачева и ген. Румен Радев. Тази сутрин анонсът отново бе огласен от водещата. Те са сочени като главните конкуренти на предстоящите президентски избори.

Ани Цолова и Виктор Николаев в "Откраднат живот" довечера по NOVA

Водещите на "Здравей, България" Ани Цолова и Виктор Николаев ще участват в хитовия сериал "Откраднат живот" тази вечер по NOVA. Най-известната поредица на медицинска тематика у нас ще постави Ани и Виктор в добре познатата им роля на журналисти. Водещите са твърдо решени да разкрият истината за медицински казус и задават безмилостни въпроси на д-р Василев в студиото на сутрешния блок на NOVA. Сериалът „Откраднат живот" е категоричният избор на зрителите Двамата разкриха, че ...

Ани Цолова и Виктор Николаев със сензационна новина в ефир!

Ани Цолова и Виктор Николаев изстреляха истинска бомба в ефира на Нова телевизия. Двамата водещи на сутрешния блок "Здравей, България" вече са и непрофесионални актьори, участвали в един от най-популярните родни сериали в момента.

Виктор Николаев остана сам и изоставен на празника!

Виктор Николаев остана напълно сам в студиото на "Здравей, България" тази сутрин. Точно днес, на Съединението на България, водещият на сутрешния блок бе изоставен от екранната си половинка Ани Цолова, която все още се наслаждава на почивката си.

Ани Цолова се отърва от още 5 кила с тази отвара

Ани Цолова е научила още една рецепта за сваляне на килограми.  Водещата на  „Здравей, България” топи мазнините със сок от магданоз, издават нейни колеги от Нова телевизия.