25.10.2016

Спират „мръсните” коли от движение

София е на първо място в класацията на Европейската агенция по околна среда за най-замърсена столица в Европа

Още

Само пред БЛИЦ! Известен депутат разкри мръсните схеми на Радан и ген. Атанасов! Шишков обяви какво цели Кънев с репликата "бай*уй"

По-рано днес депутатът от Реформаторския блок Димитър Шишков каза, че Радан Кънев и още една шепа хора, които са в ръководството на ДСБ, действат като талибанска организация. БЛИЦ се свърза с него по повод изказванията му пред Марица. Той разказа пред медията ни какво точно е имал предвид с обръщението "талибани", защо може да се стигне до предсрочни избори и какво стои зад грозното изказване на Радан Кънев по адрес на премиера Бойко Борисов.

Кои са най-мръсните предмети в офиса

Компанията за информационни технологии "СиБиТи Нъгетс" направила проучване по коя вещ в офиса полепват най-много бактерии, като поръчала проби от тях да бъдат тествани в лаборатории, съобщава британският вестник "Метро". Оказва се, че най-мръсният предмет в офиса са електронните баджове, а след тях в изследването се нареждат клавиатурите,

Рени на война с Ивана! Извади мръсните тайни на Пайнера

Фолк певицата Рени извади мръсните тайни на компанията „Пайнер”. Оказа се, че изпълнителката има тайна вражда с фолк певицата Ивана, която тлее от години. В разговор с Емануела във „ВИП Брадър”, Рени разкри за сблъсъците в компанията. Оказа се, е изпълнителката никак не е долюбвала продуцента, заради процента, който взимала от участията си.

Прокуратурата разкри още от мръсните схеми на ректора на Медицинския университет

Двама прокурори и трима следователи от следствения отдел на Софийската градска прокуратура са в Медицинския университет - София, откъдето изземват документи. Това обяви на брифинг говорителят на главния прокурор - Румяна Арнаудова, цитирана от Канал 3.

Само в "ШОУ": Мръсните тайни на бг олигархията

​​​​​​​„ШОУ” хвърля нова светлина върху една от най-неразгаданите загадки в началото на прехода – с какъв първоначален капитал започват да градят империята си най-богатите българи. По въпроса продъжават да се носят легенди и митове. Някои от тях са взаимноизключващи се, но това е една от най-ревниво пазените тайни на българския мутренски и олигархичен модел.