25.10.2016

КАТ ще измерва вредните емисии във въздуха в столицата

Целта е да се насочи общественото внимание към проблема

Още

Приоритет: Линейката да стига при "червен код" за 8 минути

Въпросите за спешността няма да се задават на тел. 112

Инвеститорите са скептични за сделката между Time Warner и AT&T

Политици и конкуренти вече изразиха загриженост за осъществяването на сливането

Топ астроложката Мария Асенова посочи кой ще победи на изборите за президент

Мария Асенова е сред известните ясновидки и единствената у нас, която е усъвършенствала дарбата си в Бразилия и Франция. Има две висши образования и в момента следва трето - медицина. В практиката на феноменалната си дарба използва широк крърг от знания в различни области. Твърди се, че Ванга я е посочила за своя заместничка, пише "Телеграф". Когато преди години отива на посещение при пророчицата, тя я шокира с думите "Ти ке можеш повеке от мен, повеке от мен ке знаеш".

Германия спира сделката за производителя на чипове Aixtron

Германското правителство е оттеглило одобрението си, дадено по-рано на китайския инвестиционен фонд Fujian Grand Chip да купи местната компания, съобщава Reuters. Причина за промяна на решението е въпроси, свързани със сигурността. Сделката е за 670 млн. евро, като първоначално правителството я одобри през септември. В понеделник обаче от Aixtron обявиха, че министърът на икономиката Матияс Мачхниг е решил да откаже придобиването от страна на китайския инвестиционен фонд и да преразгледа...

Издирват се: Турската полиция търси трима терористи на ПКК

Турската полиция издирва трима терористи на нелегалната Кюрдска работническа партия ПКК, за които имали информация,че готвят зрелищни само убийствени атентати в страната, съобщи турската телевизия НТВ. Разузнаването разполагало с данни,че две от камикадзетата са жени, предаде БНР.