21.10.2016

„Нощ на прилепите“ в Пловдив

Пловдив ще отбележи "Нощта на прилепите". Инициативата ще се проведе от 18 часа в Природонаучния музей. По време на събитието посетителите в града под тепетата ще могат да научат много и интересни неща за прилепите чрез специално подготвена презентация - кой прилеп тежи колкото едно желирано мече, кой е най- "дълголетния" прилеп,  колко "деца" раждат прилепите и как ги отглеждат, с какво прилепите са полезни на човека и още много интересни факти. Ше бъде представена специална изложба с фотоси на най-красивите български прилепи и изследователи, ...

Още

8 драматични СНИМКИ от нощта: Режат размазаното БМВ, за да извадят 18-годишна пловдивчанка

Повече от 30 минути пожарникари и полицаи рязаха снощи ламарините на БМВ, за да изкарат 18-годишното момиче, което бе затиснато в колата при тежката катастрофа в пловдивския квартал "Тракия", съобщава TrafficNews.bg. Момичето е било в съзнание, но в много тежко състояние и вероятно със счупени крайници.

Посред нощ! В Пловдив почерня от полиция - спират се наред аудита и беемвета!

Невиждана хайка се провежда в този час в Пловдив, съобщава TrafficNews.bg В града са разположени няколко контролно-пропусквателни пункта на „Пътна полиция” и масово се спират автомобили с марките „Ауди” и „БМВ”.

Само в БЛИЦ! 4 арестувани за среднощната стрелба срещу арменеца в Пловдив

Освен двамата арменци, които са били арестувани на Сточна гара в Пловдив снощи, малко след това са закопчани още двама техни сънародници, научи ексклузивно БЛИЦ от свои източници. Те са на възраст от 20 до 50 години. Заподозрени са, че имат нещо общо със стрелбата срещу 43-годишния арменец, който е ранен с куршуми в двата рака и в ръката.

Мистериозна полицейска акция стресна пловдивчани в посред нощ (СНИМКИ)

Полицейска акция втрещи пловдивчани малко след полунощ. Операцията се е провела на кръстовището на Сточна гара до голям нощен клуб, уточнява TrafficNews.bg. 

Хиляди туристи на фестивала НОЩ-Пловдив

Голям интерес предизвикаха събитията в първата нощ от 12-то издание на традиционната за Пловдив Нощ на музеите и галериите. Програмата тази година включва 140 събития на 70 различни места в целия град.