25.10.2016

Фатално привличане! Тийнейджър разврати 13-годишна врачанка със системен секс

Тийнейджър от Враца системно правел секс с 13-годишно момиче, съобщава BulNews.bg. Непълнолетният Р.Т. бил луднал по малолетната красавица и решил, че на всяка цена ще бъде негова.

Още

Благоевградски тийнейджър изживя истински кошмар...в собствената си стая

14-годишен гимназист е приет през нощта в спешно отделение в Благоевград, след като изведнъж изпаднал в детска невроза. Момчето се приготвяло за сън, когато неочаквано изпаднало в нестабилно състояние, страхувал се най-вече от тъмнината, дразнели го дори познатите му предмети в стаята, изпитвал силна тревога, предаде struma.bg.

Тийнейджър би ученик, снима го и – на показ!

Побойникът е осъден на обществено порицание

Това е тийнейджърът, който планирал кървав атентат в лондонското метро (СНИМКА)

19-годишният младеж, планирал бомбен атентат в метрото, е бил студент в първи курс на престижния London Metropolitan University, разкрива ексклузивно Evening Standard. Деймън Смит се е преместил в британската столица от Девон през лятото, за да започне обучението си.

Тийнейджъри с информация от първа ръка защо не трябва да се доверяват в нета

Десетокласници от Гимназията по романски езици "Г.С. Раковски" вече са информирани защо не трябва да предоставят никакви лични данни в отговор на имейли или пък след изкусителни предложения по електронната поща или фейсбук. За рисковете в електронното общуване интересна и пълна с примери презентация пред тях направи Цветелина Рандева,

Тийнейджъри яхнаха кола и мотор и взаимно се изпотрепаха

Катастрофа с участието на двама неправоспособни тийнейджъри възникнала вчера в Съединение. Сигналът е подаден около 19.10 часа.