27.10.2016

Хубчев: Всички очакват по-мъжко представяне от този отбор

Няма да се съобразяваме с възрастта на футболистите, коментира селекционерът на България

Още

Сходните характеристики на всички силни и "лоши" жени

Амбициозните, безкомпромисни и независими дами си приличат

Внимание, плъзна нов вид измама! Този път всички може да й се вържем

Полицията предупреждава за нов вид измама, актуална за сезона, съобщиха от МВР. От средата на август, непознати посещават предимно малките населени места в областта и предлагат дърва за огрев на „добра цена”. 

Всички сме правили грешка, която е опасна, колкото приема на кокаин

Консумирането на алкохол в комбинация с енергийни напитки е толкова опасно, колкото употребата на силни наркотици като кокаина, твърди ново американско изследване.

Край с "Джунглата", всички мигранти са преместени

Франция обяви, че е завършила операцията по преместването на хилядите мигранти от лагера "Джунглата" в Кале. Префектът на френския департамент Па-дьо-Кале Фабиен Бусио обяви, че мисията е изпълнена и това е краят на "Джунглата". Съобщението й идва в момент, когато части от ла

Creators Update за Windows 10 ще донесе на всички Paint 3D

Windows 10 Creators Update е следващият голям ъпдейт по операционната система на Microsoft и първото нещо, на което ще можете да се насладите след инсталацията му, е Paint 3D. Според компанията, това е следващият стадий в развитието на паметното приложение, което е на повече от 30 години. С Paint 3D Microsoft искат да покажат, че The post Creators Update за Windows 10 ще донесе на всички Paint 3D appeared first on Smart News.

Не било отмяна на мониторинга, а идея за наблюдение на всички членки на ЕС

Първите тълкувания на документа, гласуван от Европарламента във вторник, предизвикаха горещи реакции както на застъпниците на отпадането на мониторинга на Европейската комисия над България, така и у защитниците на този механизъм, които все още виждат в него гаранция за някакви промени към повече ефективност и независимост на правосъдието у нас. Трябваше близо половин ден за да се смени звученето на реакциите от "Пада мониторингът над Бълария и Румъния" до "ЕП предлага наблюдение над...