22.10.2016

Фамилията на "кокаиновия крал" Брендо забъркала измама за милиони

Роднини на "кокаиновия крал" Евелин Банев-Брендо не дали никакви пари на шефа на финансовата пирамида "Ийст уест интернешънъл" Иво Недялков от общия им бизнес. Това стана ясно от неговите показания по време на делото срещу балдъзата на Брендо - Десислава Дишлиева, в Софийския градски съд (СГС), пише в. България днес.

Още

Каква изненада! Брендо намери ново амплоа! Кокаиновия крал се отдаде на...

В навечерието на дъновистката Нова година на Седемте рилски езера усилено се говори, че идеите на Бялото братство са направили нов човек известния като Кокаиновия крал Евелин Банев- Брендо. Районът на езерата от началото на август е пълен с последователи на учението на Петър Дънов от цял свят, които тук са строго организирани и всеки ден играят своите танци в бели премени, известни като паневритмия. Именно в един кръг на паневритмията бил разпознат Брендо, твърдят дългогодишни дъновисти, пише столичен вестник.

Сензация: Лили Иванова спи в леглото на кокаиновия крал Брендо!

Лили Иванова ще спи, без да плаща и стотинка, в суперлуксозния хотел на Брендо в морския курорт Лозенец. Примата вече има запазен лукс апартамент в одиозния комплекс „Оазис" на брега на морето. Певицата планира да пристигне ден преди шоуто си на бургаския плаж, насрочено за 6 август, пише столичен ежедневник.

Мадам Мулти и вдовицата на Самоковеца хванати в крачка

Вдовицата на Илия Павлов – Дарина, и тази на Косьо Самоковеца – Ангелинка, не си плащат здравните осигуровки и НОИ ги води некоректни платци, показва проверка „Телеграф”. Без здравни права са още Кокаиновия крал Евелин Банев – Брендо, както и скандалният Иво Ториното, заради когото промениха Закона за частната охрана и кортежите.

Вдовицата на Илия Павлов не си плаща осигуровкитe

Вдовицата на Илия Павлов - Дарина, и тази на Косьо Самоковеца - Ангелинка, не си плащат здравните осигуровки и НОИ ги води некоректни платци, показа проверка на "Телеграф". Без здравни права са още Кокаиновия крал Евелин Банев - Брендо и скандалният...