23.10.2016

Тайсън дава искрени отговори на въпросите на съквартирантите във „ВИП брадър”

Присъствието на Железния Майк Тайсън в Къщата на Big Brother донесе много положителни емоции на съквартирантите. Те дадоха всичко от себе си да направят престоя му незабравим, а тази вечер ще видим как Тайсън отговаря на въпросите им.

Още

Кака Лара и Жана Бергендорф са поредните изгонени от “ВИП Брадър”

Двете си тръгнаха от къщата в петък вечерта след първите за сезона двойни елиминации. Те получиха най-нисък зрителски вот, а с най-висок се оказа Миглена Ангелова. Докато чакаше да обявят резултатите от гласуването, Жана Бергендорф изглеждаше видимо притеснена и се разплака с глас, когато чу името си.

Лара и Жана - аут от "ВИП брадър"!

Жана и Лара вече са част от миналото на ВИП брадър. Двете получиха най-малка подкрепа от зрителите. За сметка на това Миглена Ангелова се оказа фаворитка.

"ВИП Брадър" разплака кака Лили за рождения й ден

Рожденият ден на Лили Вучкова беше посрещнат в къщата на "ВИП Брадър" с бурен купон. Преди това обаче Големия Брат опъна до краен предел нервите на водещата на "Милион и едно желания".

Във "ВИП брадър" става страшно! Жана на ръба на психичен срив!

Във ВИП брадър напрежението ескалира до степен на непоносимост. Всичко се завъртя около диетата, на която Жана Бергендорф бе подложена от Биг Брадър.

Сензационен обрат във "ВИП Брадър"! Лидерите на двата лагера в Къщата ще направят нещо неочаквано

Двама Съквартиранти ще напуснат най-известната Къща във VIP Brother тази вечер. Номинираните тази седмица са Миглена, Емануела, Лара и Жана, а зрителите ще определят кои две дами да се разделят със звездната компания.

Списък с хонорарите на участниците във "ВИП брадър"

Заклеймен от верните фенове на шоуто като "скучноват", тазгодишният сезон на "ВИП брадър" е излязъл доста скъп на продуцентите му, в опита им да вкарат в Къщата пиперливи и скандални участници, пише "Блиц". Уви, въпреки потенциала на...