21.10.2016

Наследничката на Митко Цонев с поредна изцепка! (18+)

Наследничката на Димитър Цонев не спира да шокира всички зрители на „ВИП Брадър” със скандалните си прояви и изказвания. Явор Бахаров, Глория, Жана Бергендорф и Деси се събраха и решиха да споделят най-голямата липса, която ги мъчи в Къщата. За всички това се оказа – липсата на секс!

Още

Фоторепортаж в БЛИЦ! Внукът на Митко Цонев тръгна на училище, ето кой ще му прави компания

Първият учебен ден е факт и малки и големи ученици нарамиха учебниците, за да се съберат за първия звънец. Изключение не правят и отрочетата на известните българи. Тази година звездите се бяха погрижили техните "гарджета" да са най-най. Репортер на БЛИЦ успя да надникне как са се справили родителите, които са избрали да пратят децата си да учат в Горна Баня в Италианския Лицей.

Нов удар за дъщерята на Митко Цонев, неин близък приятел е загиналият днес на "Цариградско шосе" (СНИМКИ)

Дни, след като погреба баща си Митко Цонев, Деси Цонева преживя нова трагедия. Неин близък приятел е загиналият днес преди обед моторист на "Цариградско шосе".

Деси Цонева се хвърли в прегръдките на бившия си след смъртта на Митко Цонев

Деси Цонева се събра за кратко с бившия си съпруг Янчо Таков, от когото има син. Двамата не се бяха виждали дълго време и дори имаха конфликт покрай детето.

Вижте къде ще разположат паметната плоча на Митко Цонев

Паметна плоча на журналиста Димитър Цонев ще бъде издигната в центъра на столицата. Това сподели пред дъщерята на легендарния водещ дни след кончината на баща й.

Сестрата на Митко Цонев: Какъв картбланш ще имам на небето, помислил си е брат ми

Днес е рожденият ден на Митенцето. Не го доживя, но в този ден се ражда нещо ново и хубаво. Ражда се една фондация на негово име и в негова памет”. Това каза Теодора - сестрата на Димитър Цонев, на сбирката на приятели, дошли да уважат рождения ден на известния телевизионен водещ. На 30 август той щеше да навърши 57 години.

Ето какво ще направят от БНТ с „втория дом” на Митко Цонев

Студио 6 на Българската национална телевизия, от което се излъчват емисиите „По света и у нас”, от днес ще носи името на журналиста Димитър Цонев, който почина на 23-ти август. Това съобщиха от БНТ.