24.10.2016

Джейми Оливър разстрои испанските готвачи

Топ шефът измени рецепта за традиционно ястие

Още

Джейми Оливър също страда от жилищната криза в Лондон

Жилищната криза в Лондон удари и ТОП готвачът Джейми Оливър. Да продаваш голям дом в столицата се оказва доста трудна мисия, дори за него. Само шест години, след като бившият „Гол готвач” хвърли огромно състояние за изграждането на палат с 10 спални в Primrose Hill, след като обедини две терасовидни къщи, сега се оказва, че ще трябва да ги раздели отново.

Джейми Оливър отново стана татко

Семейство Оливър нарасна с още един член. До сега родителите имат три момичета и още един син – на възраст между 5 и 14 години, а от днес се радват и на още една мъжка рожба.

Джейми Оливър стана баща за пети път

Известният телевизионен готвач Джейми Оливър и съпругата му Джулиет станаха родители за пети път. Роди им се вторият син, който получи името на баща си - Оливър, съобщи БГНЕС. Двамата родители имат четири деца - три дъщери и един син. Петото им дете е момче, тежи 3,6 кг. и се казва Оливър. Гордият баща сподели снимка в Инстаграм със следния коментар: "Ей хора, и това се случи! Всички в семейството сме изненадани и невероятно щастливи. Двете по-големи дъщери пристигнаха на самия край, колкото да отрежат пъпната връв... толкова бе трогателно. Всичко е перфектно, съпругата ми е невероятна, това беше хубаво, естествено раждане. Уважение, майки невероятни сте". Джейми се запозна със съпругата си Джулиет Нортън през 1993 г. а от 2000 г. са в брак.

Джейми Оливър стана татко за пети път

Топ готвачът и телевизионен водещ Джейми Оливър и съпругата му Джулс се сдобиха с пета рожба - с момченце. Семейство Оливър имат три момичета и още един син – на възраст между 5 и 14 години. Името му още не е известно. Новото попълнение в семейството тежи 3,62 килограма. "Това се равнява на около 15 пакетчета масло по 250 грама!", написа на шега Джейми.

Семейството на Джейми Оливър порасна

Кулинарният гуру Джейми Оливър и съпругата му Джулс се сдобиха с пето дете. Семейство Оливър имат три момичета и още един син – на възраст между 5 и 14 години. Новороденото е момченце, но името му още не е известно. Новото попълнение в семейството тежи 3,62 килограма, предаде

Топ готвачът Джейми Оливър и съпругата му се сдобиха с пета рожба

Джулс Оливър е родила момченце, името все още не се съобщава