25.10.2016

Борисов след среща с майка на убит футболист: Убийствата по пътищата трябва да спрат!

Трябва да спрат тези убийства по пътищата! Това заявява премиерът Бойко Борисов след срещата си във вторник с майката на убит на пътя футболист, става ясно от стенограмата от заседанието на Министерския съвет, която е качена на сайта. "Преди малко беше майката, семейството на убито дете на пътя. 23-годишно момче, снимало се на времето с мен,

Още

Взривяващ анализ: Как борците спряха руснаците на морето и каква е връзката между убийствата на Мечката и братя Илиеви

Българското черноморие винаги се е радвало на силно присъствие на руснаци. В първите години след преломната 1989-та. политическите промени вече са формирали различна бизнес среда, което най-силно се усеща по морето. Българските предприемачи осъзнали, че където има туризъм, има и възможности за много доходоносни дейности, включително и в сивия сектор. Това провокира и ВИС да стъпне на бариерите в Слънчев бряг, което е и мощен трамплин за сключването на стотици неизбежни договори за охрана наематели на обекти. Това пише в свой анализ в. „168 часа”.

Доживотни присъди за убийствата на християни в Турция

В затвора влизат и двама военни, които помогнали на извършителите

Задържаха заподозрян за убийствата в мола на Бърлингтън

Мъж, за кой се предполага, че е открил отъня в търговски център в щата Вашингтон, при която бяха убити петима души е бил задържан ден след атаката, съобщиха властите, предава Sky News. Сержант Марк Франсис щатската полиция назова заподозреният като Аркан Четин, на 20 години, от Оу

Първо спрете убийствата в Сирия

Бившият американски президент Джими Картър призова и САЩ, и Русия да спрат огъня Обявеното споразумение за прекратяване на огъня в Сирия е добра новина, но липсата на доверие сред воюващите страни означава, че то подобно на предишното е уязвимо и може да рухне. Това пише в статия за “Ню Йорк таймс”, озаглавена “Първа стъпка за Сирия?

Джими Картър: Първа стъпка за Сирия? Спрете убийствата

Над половин милион сирийци са убити, ранените са близо 2 млн.

"Би Би Си": Поставена ли е "Ислямска държава" до стената след убийствата на лидерите й?

През изминалата седмица беше потвърдена смъртта на една от най-влиятелните фигури в терористичната организация, наричаща себе си “Ислямска държава”. От групировката обявиха, че говорителят й Абу Мухамад ал Аднани е бил убит, докато инспектирал готовността за битка на екстремистите в Алепо. Съединените щати заявиха, че Аднани всъщност е бил елиминиран при ракетен удар в Ал Баб, втория по важност бастион на терористите в Сирия сред Ракка. Русия също посочи, че стои за убийството на един от най-влиятелните джихадисти в последните 50 години.