26.10.2016

Трогателно: Мъж, изгубил четирите си крайника при бомбена експлозия, отново може да държи ръката на годеницата си (СНИМКИ)

Бивш сержант от американските ВМС, който се подложи на трансплантация на две ръце, заяви, че за него най-важното след хирургичната интервенция е, че може отново да държи ръката годеницата си и да преследва мечтата си да стане готвач, съобщи Асошиейтед прес, цитиран от bTV.

Още

Еротично! Адски гореща СНИМКА на Николета спря мъжките сърца, вижте я (16+)

Мъжете масово се изпотиха, след като Николета Лозанова пусна снимка в социалната мрежа, облечена в секси кожен корсет.

Мъж намери послание в бутилка след 50 години, дадоха му награда

Послание в бутилка, изпратено от американец от Ню Хемпшър преди 50 години, беше върнато на дъщеря му, съобщи Асошиейтед прес. Откриха най-старото писмо в бутилка в света Посланието е намерено от Клинт Бъфингтън от Юта, докато бил на почивка на островите Търкс и Кайкос. То било в бутилка, зарита наполовина в пясъка. На бележката пишело: "Върнете на адрес бул. "Оушън" 419 и ще получите награда от 150 долара от Тина, собственичка на "Бийчкоумър".

Група мъже отвлякоха 76-годишна милионерка 

76-годишната милионерка Жаклин Вейрак била похитена от група мъже на излизане от аптека, предаде БНТ. Дамата е добре известна на Лазурния бряг. Тя е собственик на петзвезден хотел и луксозен ресторант в Ница, оглавява фирми в областта на туризма и недвижимите имоти.

Мъж видял жена да седи насред пътя. Когато се приближил до нея, останал в шок... (ВИДЕО 18+)

На ненатоварен път изведнъж се извива колона от автомобили. Оказва се, че по средата, на земята е седнала жена. Когато моторист се приближава, изпада в шок.