21.10.2016

Шок.. или пък не?! Жените предпочитат нарцистични мъже

Повечето жени биват привлечени от нарцистични мъже. Така че, дами, нямате право да се оплаквате, ако след това нещо ви куца във връзката – сами сте си го избрали! Това показват резултати от проведени изследвания в тази посока. Жените са привлечени предимно от мъже с нарцистични личностни характеристики, пише Man's Health.

Още

Ново проучване: Такива мъже направо ужасяват жените

Независимо дали го признават или не, дамите имат списък с качества и физически характеристики, които трябва да притежава потенциалният им партньор. Жените не биха имали нищо против възлюбеният им да е хубавец, забавен, умен.

Жените не харесват такива мъже

Независимо дали го признават или не, дамите имат списък с качества и физически характеристики, които трябва да притежава потенциалният им партньор. Жените не биха имали нищо против възлюбеният им да е хубавец, забавен, умен. Резултатите от ново проучване обаче показват, че близо половината от представителките на нежния пол не биха желали да се обвържат с мъж, който си бръсне краката, пише в. "Дейли стар". Вижте как се печели тр...

Жените били по-люти от мъжете зад волана

Шофьорките са по-сприхави и раздразнителни от мъжете водачи, сочат резултатите от изследване сред хиляди британски автомобилисти, проведено от Hyundai и лондонския университет "Голдсмитс". Според получените данни дамите реагират с 14% по-агресивно от представителите на силния пол, когато им подават сигнал с клаксон, крещят им или ги наставляват как да карат. 13% повече жени, отколкото мъже, пък се вбесяват ако друга кола в потока се престои пред тях без подаване на мигач. Проучването показва, че 51% от британските автомобилисти обичат да карат, защото това им дава чувство за свобода. 19 на сто сочат за основна причина да използват автомобил мобилността, а 10% - независимостта. 29% от респондентите заявяват, че общуват по-лесно с други хора, когато са зад волана, а 14 на сто признават, че шофират по-добре ако имат с кого да си говорят. Повече от половината участници в изследването (54%) твърдят, че пеенето ги прави щастливи в колата. 70% предпочитат поп музика, а 61% слушат рок. Внушителните 84% са най-доволни и спокойни зад волана, когато пътят е празен. 78 на сто от британските водачи обичат да карат сред извънградски пейзажи, а 69% - покрай морето.  ...

10 златни правила за жените, родили синове

Освен да обича своя малък принц обаче майката е длъжна да го научи първа на най-важните уроци в живота

„Ислямска държава” си евакуира жените от Мосул

Жените на така наречения халифат на "Ислямска държава" са започнали да се евакуират от иракския град Мосул. Евакуацията е започнала по разпореждане на лидера на терористичната групировка Абу Бакр ал-Багдади.

Жените зад волана са по-нервни! Поне на Острова

Дамите също реагират агресивно, показа ново изследване