24.10.2016

Григор: Шансът ми дойде късно, но добре, че се възползвах

Най-добрият български тенисист Григор Димитров заяви, че е доволен от класирането си за четвъртфиналите на силния турнир по тенис в Пекин с награден фонд 4,165 милиона долара. Димитров се наложи над шестия в схемата французин Люка Пуй с 6:7(3), 7:6(0), 6:4, след като изоставаше със сет и пробив във втората част, ...

Още

Дерменджиев: Направихме много грешки, шансът остава

Само можем да се учим от този мач, каза треньорът на Лудогорец

Бивш №1 на двойки: Краят на сезона е шансът на Григор Димитров

За българина предстои Мастърса в Шанхай, а след това сезона в Европа на закрито

Елмар Брок: Шансът за Източна Европа да излъчи жена за генерален секретар на ООН е Кристалина Георгиева

Германският евродепутат Елмар Брок, председател на Комисията по външни работи в Европейския парламент, смята, че Кристалина Георгиева остава единствен шанс за Източна Европа да излъчи жена за генерален секретар на ООН: Тя е напълно способна да работи на този пост заради опита, познанието и уменията ѝ да преговаря. Това е добър избор и искам да поздравя България, че взе това тежко решение. Защото стана пределно ясно, че г-жа Бокова повече нямаше никакви шансове и ако изобщо би имало българска кандидатура, то само Георгиева може да успее. Германия иска жена-кандидат от Източна Европа, каквото е споразумението. Тя ще се придържа към позицията на останалите европейци и тясно ще си сътрудничи с тях.

Брок: Шансът за Източна Европа да излъчи жена за генерален секретар на ООН е Кристалина Георгиева

Германският евродепутат Елмар Брок, председател на Комисията по външни работи в Европейския парламент, смята, че Кристалина Георгиева остава единствен шанс за Източна Европа да излъчи жена за генерален секретар на ООН: Тя е напълно способна да работи на този пост заради опита, познанието и уменията й да преговаря. Това е добър избор и искам да поздравя България, че взе това тежко решение. Защото стана пределно ясно, че г-жа Бокова повече нямаше никакви шансове и ако изобщо би имало българска кандидатура, то само Георгиева може да успее. Германия иска жена - кандидат от Източна Европа, каквото е споразумението. Тя ще се придържа към позицията на останалите европейци и тясно ще си сътрудничи с тях. Цялото интервю с Елмар Брок на кореспондента на БНР в Брюксел Никола Миладинов ще излъчим в предаването на "Хоризонт" "Преди всички".

"Гардиън" за ООН: Нарасна шансът в надпреварата за Георгиева

И тя, и Гутериш вероятно не се харесват на Русия, пише изданието