27.10.2016

Певицата Джена е бременна в третия месец

Попфолк звездата потвърди, че ще става майка

Още

Певицата Джена по-голяма с 8 години от любимия си, но това не попречи на сватбата им

В един ден – на 3 юли, фолкпевицата Джена празнува рожден ден и се омъжва за своя приятел – барабаниста Атанас Стоев. Сватбата се състоя в Пловдив в хотел “Санкт Петербург”, като на тържеството присъстваха над 300 гости. Изпълнителката бе уважена от своите колеги от музикалната компания, за която работи.

Джена влиза в болницa, за да не загуби бебето!

Фолк певицата Джена кара изключително тежка бременност. Изпълнителката се чувства крайно отпаднала, няма сили и й се повдига, пише столичен седмичник. 

Поредна чалга звезда наду корема! Пайнера в шок, чака три бебета (СНИМКИ)

Фолкпевицата Джена е бременна от съпруга си Атанас. Изпълнителката е в началото на бременността си, но вече й личи. Джена е оформила коремче и е наляла в ханша и бедрата, пише в. България днес.

Джена заразя Канара

Малко след сватбата на фолк певицата Джена и музиканта Атанас Стоев-Канара младоженците са пред раздяла. Двамата няма да заспиват под един покрив цял месец. Джена е дала пълна газ в работата си след кратко затишие и сега се опитва да навакса.

Топ адвокати спасяват Джена от затвора

Фолк певицата Джена събра топ екип от мастити адвокати, които да я отърват от затвора. Изпълнителката е под тревога, тъй като се оказа, че последната й песен е обект на спор за авторски права, пише "България днес".

Джена на война със свекървата

Фолкпевицата Джена и свекървата й - солистката на оркестър "Канарите" Надя Стоева, са в тиха война. Напрежението между двете изпълнителки постоянно ескалира, а в основата на раздора помежду им са огромните амбиции на Джена да гради кариера.