28.10.2016

Частен съдебен изпълнител продава призрачния комплекс край Царево

За "Коста дел Кроко" се искат почти 12 млн. лева, в които влизат апартаментите и земята

Още

Подсъдима за кражба се нагълта със сода каустик в Царево, в реанимация е

Лекари от болница "Бургасмед" се борят за живота на 44-годишна жена, направила опит да се отрови със сода каустик минути преди съдебно дело срещу нея в Царево. Таня А. от Пловдив е в отделението по реанимация на бургаската болница, лекари полагат всички възможни грижи и медикаменти, за да я спасят, установи проверка на "24 часа".

Районният прокурор на Царево внезапно хвърли оставка!

Катя Евтимова отново става шеф на Районната прокуратура в Царево. Тя засега ще заеме поста временно, пише „Флагман”.

Голяма трагедия разтърси Царево! Откриха баш майстора Данчо безжизнен в гората

Трагедия разтърси Царево. Най-добрият майстор, помагал в градежа на домовете на стотици хора от района, загина при нелеп инцидент с колата си. 50-годишният Йордан Димитров се обърнал с фиата си в дерето между селата Велика и Фазаново.

Цветан Цветанов в Царево: Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантират стабилността на България

Всички помним, че по време на управлението на Пламен Орешарски, издигнат от БСП и ДПС, бяха спрени европейските фондове. Правителството на Бойко Борисов се върна на власт, благодарение на волята на хората. Върнахме се в единствения възможен път на развитие – европейският. Това каза пред жителите на Царево председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той обясни, че европейската солидарност е много ценна за развитието на всички населени места в страната.

Цветанов в Царево: Цачева и Манушев ще гарантират стабилността на България

"Всички помним, че по време на управлението на Пламен Орешарски, издигнат от БСП и ДПС, бяха спрени европейските фондове. Правителството на Бойко Борисов се върна на власт, благодарение на волята на хората. Върнахме се в единствения възможен път на развитие – европейският." Това каза пред жителите на Царево председателят на Националния

БЧК- Царево ще помага на кандидат-студенти

Български Червен Кръст в Царево започна кампания по осигуряване на финансова подкрепа на кандидат-студенти от общината. Средствата ще бъдат разпределени между младежи с професионална ориентация и насоченост, за тяхната подготовка за влизане във ВУЗ. Кандидатите трябва да имат отличен успех, доказан с копие от документ за завършена предходна година или диплома за средно образование (ако е завършил). Трябва и мотивационно писмо с мотивите да кандидатства и причината за определената специалност. Получените мотивационни писма ще бъдат разгледани о...