26.10.2016

Британски евродепутат на Найджъл Фараж се сби с колега в ЕП

Стивън Улф е в болница, според някои съобщения, че е с опасност за живота

Още

Найджъл Фараж: Всяка държава трябва да е сигурна, че хората, които влизат в нея, са правилните хора

Евродепутатът и лидер на Британската партия на независимостта Найджъл Фараж проговори за кандидатпрезидентски дебат в САЩ между Хилъри Клинтън и Доналд Тръмп. Пред Нова телевизия политикът от Острова посочи, че според него победител е именно републиканецът.

НАЙДЖЪЛ ФАРАЖ ПРЕД NOVA: За американските визи за българи и битката за Белия дом (ВИДЕО)

Според британския политик Тръмп е доминирал на втория дебат с Клинтън

Найджъл Фараж ще учи Тръмп на дебат, предлага му помощ срещу Хилари

Сто дни след победата си на референдума за Брекзит британският политик евроскептик Найджъл Фараж заяви, че е готов да помогне на кандидата за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп да спечели изборите. Той е готов да му даде съвети как да се представи на следващите телевизионни дебати срещу неговия съперник от Демократическата партия Хилари Клинтън, предаде CNN.

Ето кого Найджъл Фараж иска да види на поста президент на САЩ

Бившият лидер на евроскептичната британска Партия за независимост на Обединеното кралство Найджъл Фараж подкрепи кандидата на републиканците Доналд Тръмп за президент на Съединените щати. Фараж участва в предизборна проява на милиардера в щата Мисисипи.

Найджъл Фараж подкрепи Доналд Тръмп за президент на САЩ

Бившият лидер на евроскептичната британска Партия за независимост на Обединеното кралство Найджъл Фараж подкрепи кандидата на републиканците Доналд Тръмп за президент на Съединените щати.Фараж участва в предизборната проява на милиардера в щата Мисисипи.

Найджъл Фараж: Проектът „Европейски съюз” вече е мъртъв

 Обявилият оставка лидер на Партията за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП) Найджъл Фараж каза, че след като напусне поста, възнамерява да помага на още национални кампании за излизане на държави от Европейския съюз, предаде ДПА. "Мисля, че това, което прави Великобритания, е да отвори вратата за края на (Европейския) политически съюз", заяви Фараж пред репортери в Страсбург, където е евродепутат. "Наистина чувствам, че нашият резултат представлява фар на надежда за движения в целия Европейския съюз", каза той, като цитира социологически проучвания, които предполагат, че се увеличава подкрепата за излизане от ЕС в Дания, Холандия, Чехия и Италия. "Нищо вече няма да бъде същото. Наистина смятам, че този проект - проектът „Европейски съюз” - вече е мъртъв", заяви Фараж, като добави, че очаква нова криза в еврозоната през следващите няколко месеца. "Ще работя с партии и политически движения в останалата част на Европа, които също се надяват да си върнат независимостта", каза той. Фараж обяви оставката си като лидер на ЮКИП в понеделник. Той заяви, че е постигнал целта си, като е осигурил гласуване за излизане на Великобритания от ЕС. Фараж обаче възнамерява да продължи да бъде евродепутат.