22.10.2016

Жестока смърт потресе Приморско

53-годишен работник падна от петия етаж в центъра на Приморско и загина на място. Инцидентът е станал в края на работния ден, предаде bTV.

Още

Работник падна от петия етаж в Приморско и загина на място

Строителната бригада работи на обекта едва от няколко дни

Работник загина на строеж в Приморско, паднал от петия етаж

Тялото му е откарано в бургаската болница за аутопсия

Работник падна и загина в Приморско

Той е полетял от 5-я етаж на новостроящата се жилищна кооперация

Жестока трагедия в центъра на Приморско, мъж с пръснат череп агонизира в локва кръв

На тротоара в центъра на град Приморско - срещу култовия ресторант "Чайка" се разиграла кървава драма. За това съобщава Флагман.БГ, позовавайки се на очевидец. Човекът твърди, че на това място агонизира мъж на средна възраст, чиято глава буквално е размазана, части от мозъка са разпръснати в диаметър 10-15 метра.

Задържаха 4-ма каналджии и 9-ма мигранти при операция на "Гранична полиция" край Приморско

След блокада на пътя Лозенец-Приморско в района на Контролния пункт "Караагач", служители на "Гранична полиция" са задържали три автомобила с девет мигранти от Афганистан, Шри Ланка и Ирак, предаде БНР. Задържани са и четирима каналджии - помагачи и извършители на незаконния трафик. По случая са образувани едно бързо и девет незабавни досъдебни производства.

Три автомобила с общо 9 мигранти и български каналджии са заловени при операция на "Гранична полиция" край Приморско

След блокада на пътя Лозенец-Приморско в района на Контролния пункт "Караагач", служители на "Гранична полиция" са задържали три автомобила с девет мигранти от Афганистан, Шри Ланка и Ирак. Задържани са и четирима каналджии - помагачи и извършители на незаконния трафик. По случая са образувани едно бързо и девет незабавни досъдебни производства.